Încă un jucător de pe un post cu probleme pleacă de la...

Încă un jucător de pe un post cu probleme pleacă de la ACS Poli. La ce echipă din play-off ar putea ajunge un alt nume de care se despart timișorenii

0
DISTRIBUIȚI

acs poli prezentare (6)

La ACS Poli continuă se se negocieze la sânge între conducere și jucători. Azi e rândul lui Sascha Kirschstein să discute rezilierea contractului. Portarul german s-a aflat printre cei doar 19 jucători prezenți ieri la reunire, dar nu va rămâne pentru ultima parte a campionatului la timișoreni.

După despărțirea de Eduard Pap, ACS Poli îi va da drumul și lui Sascha Kirschstein, celălalt portar care a apărat în această ediție de campionat. Neamțul s-a pregătit ieri separat, la fel ca Dorin Goga, care mai acuza mici dureri. Azi, Kirschstein își va discuta rezilierea contractului cu conducerea, cel mai probabil aceasta va fi de comun acord. Același lucru urmează să se întâmple și cu Alex Curtean. Clubul nu-i mai dorește nici pe Poparadu și Popovici, jucători care ar putea trece la ASU Politehnica.

Astfel, ACS Poli va fi nevoită să aducă cel puțin un portar în această iarnă.


În acest moment în lot a rămas doar Mădălin Smaranda pentru postul dintre buturi iar alături de el s-a pregătit ieri și Mario Contra, de la juniori, tânăr goalkeeper care a mai prins un cantonament cu echipa mare. Kirschstein a avut 20 de apariții pentru bănățeni cu evoluții oscilante, mai ales în prima parte a campionatului. Înlocuitorul său, Pap, a greșit la rândul său, și neamțul revenise rapid între buturi. Smaranda ar putea avea acum o șansă după ce a apărat doar în fazele incipiente ale Cupei României.

Lazăr revine pentru o echipă din play-off

Pe lista amplă de despărțiri se află și Alexandru Lazăr, mijlocaș abia revenit după ultima operație suferită. Din cauza problemelor de la genunchi acesta a stat în total cam un an de zile pe tușă și nu a prins niciun joc la ACS Poli în Liga I. Conform gsp.ro pe semnătura lui Lazăr, care va pleca liber de la Timișoara, se bat Viitorul – fosta sa echipă – și Pandurii, ambele grupări sunt bine clasate în partea superioară a clasamentului Ligii I.

Dintre jucătorii care nu au fost prezenți la reunire se dorește păstrarea lui J. Hernande, F. Llorente și P. Henrique, jucători pe care clubul i-ar ceda doar în schimbul unei sume de bani. Atacantul Rufino va rămâne probabil pentru că nu e de acord cu rezilierea. Deși are o clauză legată de numărul de meciuri jucate acesta nu ar accepta să plece fără toți banii datorați.

Timișorenii au stabilit la începutul săptămânii viitoare vizita medicală. Florin Marin așteaptă apoi și nume noi pentru primul cantonament al anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.