Interimat extins la Poliţia Locală, pentru mofturile primarului Robu. Vezi cum se...

Interimat extins la Poliţia Locală, pentru mofturile primarului Robu. Vezi cum se contrazic Poliția Locală şi Primăria Timişoara pe tema refuzului de a organiza un concurs pentru postul deţinut de Dorel Cojan

1
DISTRIBUIȚI

dorel cojan p

Mofturile primarului Nicolae Robu îşi fac simţită prezenţa peste tot pe unde acesta are atribuţii. Este şi cazul Poliţiei Locale, acolo unde de mai bine de un an de zile, directorul executiv, Dorel Cojan, conduce în regim de interimat. Fără vreo explicaţie legală, Primăria Timişoara refuză să dispună un concurs pentru ocuparea legală a postului. În luna octombrie a anului trecut primarul Nicolae Robu explica faptul că „eu am un principiu: acolo unde lucrurile merg bine, să nu fie perturbate. Le las să meargă. Intervin numai dacă nu merg bine. Cred că la nivelul conducerii Poliţiei Locale lucrurile merg bine. Poliţia Locală are multe de făcut până să obţină mulţumirea mea completă, nu sunt mulţumit de Poliţia Locală la ora actuală din mai multe puncte de vedere, dar sunt şi multe satisfacţii pe care poliţiştii locali mi le-au dat în lungul timpului. (…) Am senzaţia că am greşit atunci când am ocupat cu titulari diverse posturi de directori. Am greşit în unele privinţe, nu peste tot, atunci când am decis să ocup posturile de directori cu titulari. Lucrurile au mers mai bine atunci când erau exercitate atribuţiile respective de aspiranţi”. Cu alte cuvinte, câtă vreme este nesigur de postul pe care îl deţine, Dorel Cojan execută mai cu sârg ordinele primarului.


Iar realitatea din teren confirm acest aspect dacă stăm să ne gândim că pasajul rutier Michelangelo era păzit acum câteva săptămâni de două posturi fixe de maşini de la Poliţia Locală, în vreme ce un al treilea echipaj patrula prin subteran, pe motiv că în zonă ar fi fost găsită o saltea.

La solicitarea PRESSALERT.ro atât Primăria Timişoara cât şi Poliţia Locală au oferit explicaţii cu privire la refuzul de a organiza un concurs pentru postul deţinut de Cojan, în ciuda faptului că interimatul ar trebui să dureze, conform legii, doar şase luni de zile, după care pasul firesc ar fi organizarea unui concurs. Practic, prin răspusurile oferite, cele două instituţii pasează pisica de la una la alta. În vreme ce Primăria Timişoara susţine că este de competenţa Agenţiei Naţionale să organizeze un concurs, Poliţia Locală ne anunţă că de fapt decizia se ia de către primarul Nicolae Robu.

Raspuns primarie

Raspuns politia locala

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.