Anunţ fără precedent al liderului PSD Timiş pentru listele de la locale:...

Anunţ fără precedent al liderului PSD Timiş pentru listele de la locale: „O să venim cu o listă de personalități, oameni care reprezintă ceva pentru Timișoara”. Ce spune despre candidatura lui Titu Bojin la CJT VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu2

Schimbări radicale ale criteriilor în baza cărora vor fi aleşi viitorii consilieri locali şi judeţeni ai PSD, respectarea cu stricteţe a criteriilor de integritate stabilite de la nivel naţional pentru viitorii candidaţi de la alegerile din acest an, dar şi excluderea din partid a membrilor care luptă împotriva intereselor PSD – acesta sunt în linii mari principalele obiective pe care liderul PSD Timiş, Sorin Grindeanu, le-a stabilit pentru campania electorală din acest an.

Invitat în cadrul ediţiei din această seară a PRESSALERT LIVE, Grindeanu s-a arătat nemulţumit de prestaţia actualilor consilieri locali şi a spus că din „punctul meu de vedere dacă aș face doar eu, Sorin Grindeanu, o evaluare a consilierilor locali, dacă aș face acum, doar eu, dar sigur că nu vreau să mă transform în Nicolae Robu… .Nu sunt deținătorul adevărului absolut. Aștept. Din punctul meu de vedere, dar eu accept și argumente contra, în acest moment din cei care sunt consilieri locali, unul, maxim doi mai merită să reprezinte PSD și cetățenii” a declarat invitatul. Cei doi oameni aflați pe lista lui Grindeanu sunt Alfred Simonis și Dan Idolu. Pentru a preveni astfel de situații pe viitor, şeful PSD Timiş a explicat că „hotărârea mea cu care toți colegii sunt de acord, am discutat mult cu colegii din Biroul Municipal și cu cei din Biroul Județean, am prezentat decizia inclusiv conducerii naționale a partidului e ca pe Timișoara la alegerile locale o să venim cu o listă de personalități.


O îmbinare între cei care au dovedit că știu să își intre în rolul de consilier local și oameni care reprezintă ceva pentru Timișoara. (…) În acest moment de Timișoara se râde, e nevoie ca oamenii care reprezintă ceva pentru acest oraș să vină în prima linie. Noi oferim această șansă”. Grindeanu a susţinut că pe lista de consiliul local vor fi personalităţi care nu neapărat sunt în PSD şi că speră ca şi PNL să vină cu o listă puternică pentru ca, după alegeri, să fie un consiliu local puternic la Timişoara.

Preşedintele PSD Timişoara a detaliat şi că după ce a discutat cu 50 din cei 59 de primari ai PSD , care i-au spus că niciun consilier judeţean nu a fost la ședințele de consiliu local din localitățile judeţului pentru a afla ce probleme există și a încerca să rezolve problemele în ședințele CJT a decis ca pentru viitoarele alegeri fiecare colegiu să propună câte doi oameni care să ocupe poziţii eligibile pe lista cu viitori consilieri județeni. Pe marginea candidaturii lui Titu Bojin pentru un post de consilier județean, Grindeanu a spus că actualul șef al CJT s-a înscris în cursă, dar că includerea lui pe lista finală se va decide abia atunci când se vor aplica toate criteriile de integritate, în cadrul unui proces de selecție a candidaților. „ În decembrie am adoptat un cod de conduită. Dacă un candidat indiferent cum îl cheamă Sorin Grindeanu, Titu Bojin, Liviu Dragnea, Victor Ponta și cine mai vreți dumneavostră, un candidat nu la Parlament, nu la municipiu reședință de județ și până în ultima comună nu se înscrie pe aceste criterii de integritate nu este candidat din partea PSD. Punct. Indiferent cum îl cheamă”,a declarat invitatul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.