Medicii şi asistenţii de pe ambulanţele din Timiş se îmbolnăvesc la locul...

Medicii şi asistenţii de pe ambulanţele din Timiş se îmbolnăvesc la locul de muncă. Ce afecţiune îi trimite în concediu medical

1
DISTRIBUIȚI

ambulanta

O parte din medicii şi asistenţii care lucrează pe ambulanţele din judeţul Timiş au ajuns să se îmbolnăvească şi îşi iau concedii medicale pentru a se putea recupera. Asta din cauza faptului că sunt nevoiţi să transporte cu targa pe scări bolnavi care locuiesc chiar şi la etajul 4.


Aşa se face că unii dintre angajaţii de pe ambulanţele din judeţ au ajuns să aibă probleme cu coloana.

„Unii angajaţi au probleme cu coloana de la căratul cu targa al pacienţilor. Ambulanţierul cară bolnavul alături de întreg echipajul, medici, asistenţi. Îmi aduc aminte că, la un moment dat, eram şase persoane şi abia am coborât un pacient de la etajul al patrulea. Când nu ne descurcăm, vorbim cu vecinii să ne ajute sau chemăm prin staţie să ne mai trimită un echipaj”, a povestit medicul Florin Crişan, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş.

În acest moment, în cadrul Serviciului de Ambulanţă Timiş lucrează 50 de medici, 150 de asistenţi medicali şi 208 ambulanţieri. În judeţul Timiş există 14 staţii, dintre care două în Timişoara. În opt dintre acestea echipajele de pe ambulanţe sunt formate doar din ambulanţier şi asistent medical, fără medic.

1 COMENTARIU

  1. Ce este trist, nu spune nimeni ca nu exista mijloace tehnice de transport pentru supraponderali. Nu sunt nici la SMURD, nici la ambulanta. E mai simplu sa cari în cârcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.