Patru bărbați, „ridicați” de polițiștii de frontieră bănățeni de pe Dunăre. Ce...

Patru bărbați, „ridicați” de polițiștii de frontieră bănățeni de pe Dunăre. Ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

DSC_0027Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche – I.T.P.F. Timişoara au depistat patru cetăţeni români care au trecut ilegal frontiera pentru a desfăşura activităţi de pescuit comercial pe fluviul Dunărea, în apele teritoriale sârbeşti.

„Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, judeţul Caras Severin, au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, pe fluviul Dunarea, pe direcţia localităţii de frontieră Baziaş, două ambarcaţiuni cu motor, ce navigau spre apele teritoriale sârbeşti.


Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector s-a deplasat la faţa locului. La vederea poliţiştilor de frontieră, persoanele din cele două bărci au revenit cu ambarcaţiunile în apele teritoriale româneşti. Lucrătorii noştri au procedat la interceptarea celor patru persoane care se aflau la bordul celor două ambarcaţiuni şi le-au condus la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 35 şi 47 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Caraş-Severin. Acestea au declarat că desfăşurau activităţi de pescuit comercial pe fluviul Dunărea şi nu au realizat faptul că au pătruns în apele teritoriale sârbeşti”, a declarat Roxana Costache, ofițerul de presă al instituției.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

1 COMENTARIU

  1. Infractiune de c…t, mai buna ar fi o amenda, macar s-ar alege statul asta cu ceva la buget!
    …in conditiile actuale se da ” renuntare ” si tot ministerul se alege cu o gaura cauzata de consum de combustibil !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.