Percheziții în Banat la persoane suspectate de falsificare de documente și răspândire...

Percheziții în Banat la persoane suspectate de falsificare de documente și răspândire de bani falși UPDATE Ce au descoperit polițiștii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

mascati perchezitii videochat (2)

Polițiști specializați în investigarea criminalității economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au efectuat, aseară, nu mai puțin de 14 percheziții domiciliare și două percheziții auto în județele Caraș-Severin, Timiș și Dolj, la persoane bănuite că ar desfășura activități ilegale de falsificare de documente și punere în circulație de valută falsă. Oamenii legii din Caraș-Severin au fost sprijiniți de colegii din județele Timiș și Dolj. Mai multe persoane au fost duse la audieri.

La acțiune au participat polițiști de investigare a criminalității economice, polițiști de la investigații criminale, polițiști rutieri, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din cele trei județe. Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul de specialitate al SRI.

UPDATE „Cărţi de identitate false, 15.600 de euro, dintre care 4.400 falşi, 100.000 de lei, 1.500 de forinţi, înscrisuri, diplome, ştampile, unităţi de calcul, imprimante şi telefoane mobile au fost ridicate, ieri, de poliţişti, în urma celor 16 percheziţii efectuate la persoane bănuite că ar desfăşura activităţi ilegale de falsificare de documente şi punere în circulaţie de valută falsă”, a transmis Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, citată de expressdebanat.ro.


14 persoane au fost duse la audieri, iar cinci suspecți au fost reţinuți pentru 24 de ore şi astăzi apar în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.