Cele mai importante modificări aduse Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală,...

Cele mai importante modificări aduse Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală, dezbătute la Timișoara. Unde are loc evenimentul (P)

0
DISTRIBUIȚI

condul fiscal.jpg

Firmele din județul Timiș interesate să afle mai multe detalii despre cele mai importante modificări și completări aduse Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală sunt așteptate să participe la un nou seminar interactiv. Acțiunea este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Direcția Regională a Finanțelor Publice Timișoara, la începutul lunii martie.

Este vorba de un seminar de informare și instruire a agenților economici asupra unor aspecte legislative naționale și europene pe care CCIAT le organizează în parteneriat cu diferite instituții.


În cadrul seminarului care va avea loc în data de 3 martie, de la ora 10.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, vor fi dezbătute teme care privesc modificările aduse Codului de Procedură Fiscală și Codului Fiscal în domeniul taxei pe valoare adăugată, modificări cu privire la impozitul pe profit și modificări aduse Codului Fiscal în domeniul impozitului pe venit și contribuțiilor sociale.

Seminarul va fi susținut de mai mulți specialiști din cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Timișoara. De asemenea, la eveniment va fi prezent și Lucian Heiuș, directorul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, alături de conducerea CCIAT. Participarea firmelor este gratuită pe baza invitaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.