Bărbat, căutat de poliția austriacă pentru spargeri de locuințe, prins de polițiștii...

Bărbat, căutat de poliția austriacă pentru spargeri de locuințe, prins de polițiștii timișeni. Cum a fost depistat

0
DISTRIBUIȚI

catuse_la_maini

Un bărbat de 59 de ani,  pe numele căruia autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare, a fost prins de poliția Timiș.

Acesta a dat mai multe spargeri în locuințe, pe teritoriul Austriei. ”La data de 25 februarie a.c., poliţiştii oraşului Jimbolia, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat, pe raza oraşului mai sus menţionat, un bărbat de 59 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat de urmărire internaţională fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului.


Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, transmite Biroul de presă al Poliției Timiș.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara în vederea dispunerii măsurilor legale până la predarea către autorităţile austriece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.