Florin Marin, mulțumit de succesul cu Petrolul. Ce a spus tehnicianul lui...

Florin Marin, mulțumit de succesul cu Petrolul. Ce a spus tehnicianul lui ACS Poli despre lupta din play out

0
DISTRIBUIȚI

acs poli tg (13)

ACS Poli a învins Petrolul în ultima rundă a sezonului regulat și ocupă deocamdată locul 10 în clasament. Antrenorul Florin Marin era mulțumit de succesul care poate pune capăt speculațiilor pe seama înlocuirii sale. Acesta consideră că lupta din play out se anunță una mai grea.

”Joc foarte greu, a fost ultimul din sezonul regulat. Sunt în luptă directă cu noi la retrogradare. Îi felicit pe jucători, a fost un teren greu, a lipsit calitatea tehnică, dar după cum s-a desfășurat victoria e meritată. Puteam să mai înscriem în prima repriză, prin Belu, Hernandez. Ne-am retrase probabil de teamă încercând să păstrăm rezultatul”, a declarat Florin Marin.

Tehnicianul a mizat în premieră pe englezul Jenkins, introdus pe parcurs. ”Jenkins e un jucător de luptă, sunt convins că se va integra. A jucat în Anglia. Nu l-am folosit pe Zicu din cauza terenului, e un jucător important. Am folosit un alt jucător care poate să facă față terenului”, și-a explicat Marin decizia.

Florin Marin despre:

sezonul regulat: ”Normal că puteam să ocupăm o poziție și să intrăm și în play off dacă obțineam rezultatele pe care le meritam.


În deplasare am condus, nu am reușit să gestionăm bine situațiile…”.

speculațiile pe seama plecării: ”Sunt speculații, eu am vorbim cu Robu, Bojin, am toată susținerea lor. Nu e ușor să construiești o echipă competitivă. Unii antrenori sunt schimbați și după două etape, după amicale. Nu e normal”

discuțiile cu noii investitori: ”Ce știu e că sunt discuții cu anumiți investitori, deocamdată nu știu exact ce s-a hotărât, cei din conducere pot da mai multe informații”

play out: ”E important meciul Chiajna – Voluntari și cel de la Craiova cu CFR, putem rămâne pe 10 și să jucăm tot cu Petrolul primul joc din play out… Toate echipele sunt în pericol și toate sunt finale. Play out-ul e mult mai greu”

Constantin Schumacher: ”Suntem echipa care vorbim”

Antrenorul lui Petrolul era foarte supărat, normal, după eșecul (și) de la Timișoara. ”Suntem echipa cu patru puncte, echipa care tot vorbim, cu toată lumea, dar realizările nu sunt cele dorite. Am jucători cu experiență, jucători și din vechea gardă, sunt jucători buni, care fără presiune ar juca altceva. Jucând și eu fotbal, fotbaliștii adevărați joacă sub presiune. Nu arătăm ca o echipă flămândă după puncte, adică să dăm totul și să facem orice să scăpăm. Cred că nu e pierdut timpul, sunt 42 de puncte puse în joc”, a spus Constantin Schumacher.

”Nu pot să spun că m-a surprins, nu au avut un joc pragmatic, ocazii foarte multe, având o ocazie, două șuturi din afara careuluu… Nici noi nu am avut foarte multe ocazii. Îi doresc succes, Timișoara merită să rămână în prima ligă. Toată suflarea ploieșteană trebuie să creadă. Suporterii ne-au susținut, dar văd că noi nu facem nimic ca să-i aducem la stadion”, a conchis fostul rapidist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.