Primarul Nicolae Robu susţine că i-a reevaluat pe viceprimarul Traian Stoia şi...

Primarul Nicolae Robu susţine că i-a reevaluat pe viceprimarul Traian Stoia şi deputatul Alin Popoviciu, foști „inamici”. Vezi explicaţia FABULOASĂ

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu consiliul local 1

Când vine vorba de inamicii săi, sau mai degrabă de oameni care au opinii şi moduri de acţiune diferite, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu se sfieşte să lanseze replici dure. Sunt deja de notorietate atacurile repetate la adresa PRESSALERT.ro pentru investigațiile legate de Retim sau ultima ieşire la adresa pesediştilor din Consiliul Local Timişoara. Cu toate că la momentul la care este nervos aruncă cuvinte grele, primarul nu uită ca, atunci când interesul îi dictează, să reevalueze oponenţii politici sau pe cei din plan ideatic. Două mari exemple în acest sens sunt luptele pe care edilul le-a dus de-a lungul timpului cu viceprimarul PSD Traian Stoia, dar şi cu deputatul PDL Alin Popoviciu, actualmente coleg al său după fuziunea dintre PNL şi PDL.

Dacă viceprimarul Traian Stoia era catalogat ca fiind „incapabil intelectual să lucreze la Primăria Timişoara”, deputatul PDL Alin Popoviciu era făcut „hoţ şi minicinos”, pe baza neplăţii unei chirii pentru un spaţiu folosit de firma de aerobic a soţiei sale, în incinta şcolii generale numărul 30.


Deşi s-au jignit reciproc zile bune, deputatul PNL şi primarul Nicolae Robu nu s-au sfiit să se afişeze recent pe o scenă, zâmbitori, alături de noul lor şef Vasile Blaga. Nici situaţia relaţiei dintre Stoia şi Robu nu diferă cu mult, la finele acestei săptămâni primarul ridicându-i osanale pesedistului care a votat bugetul Timişoarei, în ciuda boicotului grupului din care face parte.

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă dacă i se pare normal să se „pupe” cu politicieni pe care i-a „scuipat” public, arătând prin aceste acţiuni că politica se face după interese, primarul Nicolae Robu a declarat că „eu cred că un politician trebuie să dea dovadă de consecvență în principii. În ceea ce mă privește, cred că fac această dovadă. Eu am niște principii pe care le aplic, tocmai de aceea diverse persoane sunt catalogate într-un fel într-o anumită perioadă, când prin prisma acelorași principii ale mele ei se manifestă într-un fel, și sunt catalogați altfel într-o altă perioadă când prin prisma acelorași principii și criterii ale mele ei se comportă altfel. Eu sunt consecvent. Ei nu sunt consecvenți, dar atunci când se schimbă în bine, e de salutat”.

3 COMENTARII

  1. Un mare bou. Acest primar fara pic de logica elementara. Un hot si o lichea. Dupa toate hotiile gen cladirea de sticla, aeroport,retim,incubox,spatii verzi…..vine sa faca pe cinstitu. Vine randu….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.