Schimbări în programul de amicale al lui ASU Poli. Ce adversari va...

Schimbări în programul de amicale al lui ASU Poli. Ce adversari va mai întâlni liderul C4 până la reluarea campionatului

0
DISTRIBUIȚI

asu poli sutjeska (9)

ASU Politehnica trebuia să dispute trei jocuri-test în această săptămână. Echipa lui Sorin Brîndescu nu va mai juca însă azi cu Mama Mia Becicherecu Mic. De asemenea, alb-violeții nu se vor mai întâlni nici cu gruparea pregătită de Romică Buia. Dumbrăvița și Luceafărul Oradea vor fi ultimii adversari din pregătire ai timișorenilor înainte de reluarea Ligii a III-a.

”Pizzerii” și ASU Poli trebuiau să se întâlnească astăzi însă nu au găsit o locație convenabilă pentru disputarea partidei test, terenul sintetic de la Baza 2 fiind ocupat de echipa Centrului de Excelență. Liderul C4 va disputa în schimb un joc școală în familie în loc de meciul cu Becicherecu.


Mai mult, s-a schimbat și adversarul de vineri, penultimul din amicalele iernii. În loc de ACS Comuna Recea (C5), grupare antrenată de Romulus Buia, alb-violeții o vor întâlni pe ACS Dumbrăvița, locul 7 în D-Timiș. Conform druckeria.ro maramureșenii sunt cei care au insistat pentru fixarea acestui meci, dar tot ei au revenit și au spus că nu mai pot efectua deplasarea. Meciul cu dumbrăvițenii se va disputa vineri, de la ora 18.00 la Baza 2 Politehnica.

În fine, ASU Politehnica va încheia testele din această iarnă cu un meci în compania Luceafărului Oradea, liderul C5. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 12, la Sânmartin (jud. Bihor). Echipa antrenată de Sorin Brîndescu va reveni la jocurile din Liga a III-a pe 5 martie, când va evolua pe terenul Minerului Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.