Timișorenii, încurajați să salveze o pisică abandonată. Când are loc târgul de...

Timișorenii, încurajați să salveze o pisică abandonată. Când are loc târgul de adopții

0
DISTRIBUIȚI

pisici

Pentru că străzile Timișoarei sunt pline nu doar de câini, ci și de pisici abandonate, un ONG îi încurajează pe locuitorii din capitala Banatului să adopte una. Mai multe feline salvate de pe stradă își așteaptă proprietarii sâmbătă, 13 februarie, în cadrul unui târg de adopții pisici organizat de Asociația Pieces of Heaven la Jack’s Bistro. Toate pisicile prezente la târg sunt deparazitate, vaccinate, iar cele cărora vârsta le permite, și sterilizate.

Cei care nu pot lua o pisică acasă, dar doresc să se implice în salvarea felinelor de pe stradă, pot aduce donații constând în nisip pentru pisici, mâncare de pisici uscată și umedă sau să doneze bani pentru ca ONG-ul să poată trata, opera, vaccina și deparazita viitoarele pisici găsite pe stradă.

„Târgul are loc sâmbătă, în avans de Valentine’s Day pentru că vrem să dăm ocazia oamenilor care ne vizitează să se îndrăgostească de una dintre felinele noastre.


Vă așteptăm să ne cunoaștem, să vă jucați cu pisicile, să vă lăsați dezmierdați de felinele noastre, să vă încărcați cu energie pozitivă și, bineînțeles, să vă îndrăgostiți de viitorul membru al familiei voastre”, transmit organizatorii pe Facebook. Târgul de adopții pisici are loc între orele 10.00 și 14.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.