Victorie scurtă în penultimul test pentru ASU Poli. Ce nu l-a mulțumit...

Victorie scurtă în penultimul test pentru ASU Poli. Ce nu l-a mulțumit pe tehnicianul Sorin Brîndescu în duelul cu Dumbrăvița

0
DISTRIBUIȚI

asu poli dumbr (11)

ASU Politehnica a obținut azi a treia victorie în amicalele iernii. Alb-violeții au trecut la limită, scor 1-0, de divizionara a patra ACS Dumbrăvița. Singurul gol al partidei a fost marcat de Flavius Tulcan din penalty. Mâine, timișorenii se deplasează la Sânmartin pentru un joc cu Luceafărul Oradea, ultima partidă de verificare înainte de reluarea C-ului.

Tehnicianul Sorin Brîndescu și-a împărțit lotul în două pentru ultimele două teste din această iarnă. Azi, cei 13 selecționați au întâlnit formația timișeană CS Dumbrăvița, de la care au absentat vedetele Nohai (accidentat) și Bălace. Oaspeții alb-verzi de la Baza 2 au opus o rezistență bună. Prima parte s-a încheiat cu scor alb, ASU Poli încercând poarta cu precădere de la distanță. Tabela avea să se modifice o singură dată, în partea secundă. În minutul 53 Tulcan a executat un penalty acordat pentru un fault în marginea careului și a înscris pentru 1-0.


Același atacant putea mări avantajul pe final, dar a tras puțin pe lângă poartă. Sulea și-a mai trecut în cont înainte de gol o ocazie uriașă pentru gazde. Dumbrăvița a fost mai ofensivă pe final și putea spera la un gol egalizator.

Mâine, ceilalți componenți ai liderului C4 vor înfrunta locul 1 din Seria V, Luceafărul Oradea. Partida se dispută de la ora 12 în localitatea bihoreană Sânmartin. Peste opt zile ASU Poli revine la meciurile oficiale cu o deplasare la Motru.

Tehnicianul lui ASU Poli a avut la final motive de nemulțumire legate de joc. „A fost un meci de pregătire și nimic mai mult. Nu sunt mulțumit de joc, nu vreau să fac mai multe comentarii. Urmează să discutăm în vestiar. Am avut destule ocazii de gol, dar, repet, nu m-a mulțumit jocul. Și aceste ocazii au venit în urma unor faze destul de haotice, fără consistență în jocul echipei. Și în meciul de mâine vom urmări să fim cât mai competitivi. E ultimul joc de verificare, sperăm ca sarcinile de joc, atât pe faza de atac, cât și pe cea de apărare, să le consolidăm. Nu știu încă dacă mâine va juca echipa de la Motru. Concurența pe posturi e deschisă în continuare. După meciul de mâine vom trage unele concluzii, iar apoi ne mai așteaptă o săptămână de pregătire până la meciul din prima etapă”, a declarat Sorin Brîndescu la final.

ASU Politehnica: Rogojină – Stefanovici, Ugocian, Todorov, Taub – Rebenciuc – Birău, D. Codrea (76 Țugui), Țugui (61 Peter), Tulcan – Sulea. Pe bancă: Fișteag. Antrenor: Sorin Brîndescu.

ACS Dumbrăvița: I. Iacob – Sofronea, Oneț, Ciobai, Dancia – Bârsanu, Voicu, Lazăr, Ad. Ștefan – Hodiș, Vișan. Au mai intrat: Stiopu, Saizu și Vlăduți. Pe bancă: Arpad Miklos. Antrenor: Florin Macavei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.