EXCLUSIV Favoritul lui Nicolae Robu, Marian Vasile, UMILIT la voturile pentru stabilirea...

EXCLUSIV Favoritul lui Nicolae Robu, Marian Vasile, UMILIT la voturile pentru stabilirea celui ce va fi susţinut ca preşedinte al CJ Timiş. Vezi reacţia primarului Timişoarei

7
DISTRIBUIȚI

nicolae robu consiliul local 1

Nicolae Robu a fost făcut KO de rezultatele de joi seara care au ca rol stabilirea celui care va fi cap de listă şi preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş din partea PNL după alegerile locale. Conform algoritmului stabilit  votul primarilor PNL contează 20% , biroul permanent judeţean are alte 20 de procente din nota finală a fiecărui candidat. Diferenţa o reprezintă 40% criteriile de performanţă, iar 20% decizia celor doi copreşedinţi ai PNL, Nicolae Robu şi Dan Popa. Astăzi au votat primarii şi cei din BPJ.

La ambele voturi, omul pe care Robu l-a susţinut – Marian Vasile, fostul vicepreşedinte al CJ Timiş şi actual secretar general adjunct al PNL Timiş, nu a reuşit să se situeze nici măcar pe primele zece locuri ale clasamentului, la niciunul dintre voturi.


Astfel, la votul primarilor câştigător a fost cu 891 de puncte deputatul Alin Popovici, urmat de fostul său coleg din PDL Nicolae Bitea cu 824 de puncte şi de liberalul Dan Sarmeş cu 803 puncte. Pe următoarele poziţii s-au situat – Lucian Blaga – 796 puncte, Bogdan Ghelbere – 782, Mihăiţă Bojin – 781, Sorin Supuran – 764, Florin Răvăşilă – 740, Constantin Buzatu – 719, Marian Vasile – 705, Cosmin Costa – 701. Primarul din Dudeştii Noi s-a situat pe locul 15 cu 672 puncte, iar Ciprian Bogdan pe 19 cu 636 puncte.

La votul din Biroul Permanent Judeţean, favoritul lui Robu s-a situat de abia pe locul 19 cu 1976 puncte, în timp ce Alin Popoviciu  a ocupat doar poziţia 11  cu 2159 puncte. Pe primele locuri s-au situat  Mihăiţă Bojin – 2507, Lucian Blaga – 2483, Sorin Supuran – 2420, Dan Sarmeş – 2345, Ciprian Bogdan – 2341, Bogdan Ghelbere – 2310, Nicolae Bitea – 2290, Cosmin Costa – 2232, Viorel Coifan – 2221 şi Alin Nica – 2220.

Nicolae Robu a rămas în sediul PNL după miezul nopţii, iar când a aflat care e rezultatul a ieşit din biroul său şi conform unor surse liberale a strigat nervos „Aşa se întâmplă când votăm necunoscuţi. Lumea nu ştie pe cine a votat”. Evaluarea criteriilor şi votul copreşedinţilor sunt stabilite pentru săptămâna viitoare, teoretic joi trebuind să se ştie cine este cel care va fi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş dacă PNL va face majoritatea.

7 COMENTARII

  1. mcv se aseamana mult extremistul legionar Corneliu Zelea Codreanu! Chiar daca este inteligent si muncitor, lipsa unui exemplu pozitiv masculin l-a dus de multe ori pe mcv la o violenta in limbaj si comportament care a fost taxat aspru de colegi! Primarii nu il vor!Tinerii nu!Femeile NU (doar catele), iar Robu aici l-a adus! Robu i-a dat coarne sa fie atat de violent cica sa ii struneasca pe ,,lenesii de liberali”! pcr-istii erau harnici, Robu stie din tineretea sa politica de la asc-pcr!

  2. Ce a invatat Robu din asta? Ca o sa devina mana moarta din punct de vedere al majoritatii in sfera PNL ului unde se vor prioritari verisorii veniti din PDL?
    Ce a invatat MCV? Ca este bine in loc sa bati toate rugile din judet si sa publici poze de la micile intalniri cu primarii sau diversi ogranizatori de evenimente rurale, sa incerce sa identifice problemele dar si in ce a excelat fiecare localitate, sa incerce sa unifice problemele si sa se straduiasca sa ofere sprijin acelor localitati (dezvoltare rurala, proiecte cu finantare europeana etc).
    Ce a facut in definitiv ca si consilier judetean si ca un asa numit lider judetean? Efectiv ce rezultate a avut? Care sunt oamenii pe care se bazeaza in teritoriu?

  3. P.D.L.-ii isi arata „cornele” si naravurile. Pe ei nu i-a deranjat faptul ca nu-s cunos colegii din P.N.L. Ei au venit „croiti pe situatie”!” Disciplinati” din fire, au primit listisoarele cu nume si puncte ce trebuiau atribuite fiecarui nume si, gata, simplu, inta in cabina si treci la coppywrite. Nimic mai simplu, de aceia ieseau primii din cabinele de vot! Liberalii trebuiau sa discearna, sa-si caute colegii dupa nume, sa-i puncteze dupa merite(din pdv al fiecarui votant), dupa care sa distribuie la intamplare restul punctelor. In plus, candidatii P.N.L. au fost mai putini la nr. decat cei din PDL, iar in „contrast”, votantii PDL au fost mult mai multi la nr. decat PNL. Rezultatul, dupa asa „algoritm” anormal…”le-a IESIT” fuzionatilor perfizi si halosi!!! A nu se cauta VINOVATI!!! CARDASIA CORUPE ROMANIA!!!

    • Iulia draga, dar in 2014 cand ati votat cu mare avant ,,acuplarea cu pdl” NU stiati de naravurile basiste ale pdl-ilor? Lupul isi schimba parul dar naravul ba!

  4. Mai corupta coruptilor cu al tau barbat jegos si nespalat. Vi tu sa iti dai cu parerea? V ati inscris la toate functiile, la toate listele si tu si jegosul de barbatatu si nu v au ales nici fosti PNL. Voi nu va dati seama ca sunteti penibili? PIC si POC , doi cretini. Mergeti mai acasa si o puneti acolo nu in public ca rade lumea de voi. Mai deschizi gura sa vorbesti public fara sa iti fie rusine? Pai fosti PDL isti sunt astazi colegii tai mai infecto. Tu sti ce inseamna asta? Sau tu si la scarba de barbat va insultati si scuipati in public si apoi va giugiuliti in pat? Gandeste inainte sa vorbesti public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.