Francezii de la Carrousel susţin un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

Francezii de la Carrousel susţin un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

carrousel

Formaţia franceză Carrousel, aflată într-un turneu european, va susţine un concert extraordinar la Timişoara, mâine 22 martie, de la ora 21.00, la Taverna.

Povestea formaţiei Carrousel a început prin vara anului 2007, undeva în sudul Franţei, unde elveţianul Léonard Gogniat s-a întâlnit cu Sophie Burande.


Primul lor album a apărut în 2010 sub numele de „Tandem” şi a fost urmat mai apoi „En équilibre”, un material discografic care a apărut doi ani mai târziu. Duo-ul a participat la selecţia naţională pentru concursul Eurovision din Elveţia un an mai târziu, unde s-au clasat pe poziţia secundă. Cel mai recent album al lor se numeşte „L’euphorie” şi a fost realizat alături de producătorul Jean-Louis Piérot, care a mai realizat albume pentru nume ca Bashung sau Étienne Daho.

Concertul din Timişoara este singurul lor recital din România inclus în cadrul acestui turneu de promovare, care ajunge astăzi 21 martie la Szeged (Ungaria) şi va continua cu recitaluri în Serbia, Kosovo, Cehia şi Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.