FRISOANE pentru primul punct în play out. Început bun, continuare slabă și...

FRISOANE pentru primul punct în play out. Început bun, continuare slabă și doi oameni în minus, pe final, pentru ACS Poli la Chiajna

0
DISTRIBUIȚI

acs poli petrolul (2)

ACS Poli a avut parte de o partidă cu ”de toate” în prima rundă a play out-ului. A lipsit însă ingredientul principal, golul. Timișorenii se pot considera mulțumiți după încheierea duelului de pe ”sinteticul” Concordiei Chiajna, scor 0-0. Deoarece elevii lui Florin Marin au evoluat pe final în nouă oameni!

Jocul din Ilfov a început sub auspicii bune pentru bănățeni, chiar și fără vedeta Zicu, lăsat în afara lotului de meci, aparent menajat de la ”sinteticul” Chiajnei. Nici nou sositul Nimely nu a făcut deplasarea iar singurul atacant de meserie a început doar pe bancă, Goga – abia revenit din accidentări.

În aceste condiții Florin Marin a apelat la Bărbuț în postura de vârf împins. Marcator cu Petrolul ”vitezistul” timișorean a avut șanse bune în debut. În minutul 6 nu a ajuns la recentrarea lui Hernandez iar peste două minute a trimis pe lângă poartă după o preluare bună în careu. Jocul s-a animat și la poarta cealaltă. Strauss s-a remarcat din nou la ACS Poli, israelianul reușind să respingă cu piciorul reluarea din câțiva metri a veteranului Milevskiy. Oaspeții au părut în control pe un început de meci peste așteptări, dar apoi acțiunile s-au stins. Ov. Popescu și Bărbuț au mai amenințat și ei poarta lui Bălgrădean, care putea sosi în Banat în iarnă. Chiajna a mai avut o ocazie mare în minutul 24. Garcia a strecurat mingea pe lângă Strauss, dar Milevskiy a ratat întâlnirea cu balonul. Ușor ușor gazdele au devenit mai prezente în atac. Iar în minutul 41 putea fi cu noroc 1-0 pentru cei îmbrăcați azi în albastru. Manu Torres respinge nefericit la Garcia, al cărui șut din centrul careului a ocolit bara din dreapta lui Strauss. Portaru israelian a fost încurcat de o minge în minutul 44, când a fost angajat același vârf al ilfovenilor, până la urmă însă ACS Poli a scăpat cu fața curată pe finalul reprizei.

Fotbal fără rimă.


Doi timișoreni eliminați!

Partea secundă a început mai bine pentru gazde. Feussi (min. 54) și Purece (55) și-au încercat șutul. Ovidiu Popescu a oferit o replică, dar șutul său, la distanță de câteva minute, a fost unul pe direcția lui Bălgrădean. După doar o oră de joc însă se putea face ușor un montaj cu execuții hilare de ambele părți, centrările (sau șuturile) lui Bucurică și Belu fiind la capitolul ”Zmeura de aur”. Florin Marin a părut să mute mai ofensiv, Goga a intrat în atac, dar și-a arătat forma fizică în minutul 66 când nu a putut ajunge o minge de la Bărbuț, mutat pe postul natural din dreapta. Peste două minute ”Poetul” a avut și o execuție mai specifică, dar nici acum goalkeeperul Concordiei nu a fost prins pe picior greșit. Chiajna a revenit însă în control și putea să puncteze cu un sfert de oră înainte de final, atunci când Milevsiy a deviat periculos de la colțul scurt cornerul trimis de ”Prințul” Cristea.

Colac peste pupăză, în minutul 83 Bărbuț îl faultează pe Bucurică și vede al doilea cartonaș galben. Goga avea să se ”remarce” și el, peste trei minute văzând și el catonașul roșu, direct, după ce avea și așa un avertisment gratis. Victimă, același fundaș lateral al gazdelor. Singura vină a ”centralului” Lucian Rusandu e că a dat impresia de blândețe în prima repriză. Finalul a avut-o evident pe Concordia, montată pe atac. Impreciziile trupei lui Falub au făcut însă ca rezultatul să rămână alb.

Până la urmă ACS Poli se poate declara mulțumită, a luat un punct de la o contracandidată, pe care o păstrează la distanță de patru puncte. Totuși, timișorenii vor avea mult de luptat și în acest play out.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Feussi, Tincu, Odibe, Niasse (82′ Răducanu), Bucurică – M. Cristescu (65′ Giurgiu), Obodo (cpt.), Purece (72′ Ad. Cristea) – Milevskiy, Garcia. Pe bancă: Matache – Serediuc, Giurgiu, Bărboianu și N. Roșu. Antrenor: Adrian Falub.

ACS Poli Timișoara: Strauss – Belu, Scutaru, M. Torres, D. Popescu – Llorente, Melinte – E. Pisas (59′ D. Goga), J. Hernandez (90’+4 A. Suarez), Ov. Popescu (63′ Jenkins) – Bărbuț. Pe bancă: Gomis – Bocșan, A. Suarez, Sorescu și Mailat. Antrenor: Florin Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.