Informatica Timișoara rezolvă în prima repriză jocul cu Odorheiu Secuiesc. Alb-violeții de...

Informatica Timișoara rezolvă în prima repriză jocul cu Odorheiu Secuiesc. Alb-violeții de la futsal continuă lupta cu Deva și Tg. Mureș

0
DISTRIBUIȚI

Info tm galati (17)

Formația de futsal de pe Bega s-a revanșat pentru eșecul neașteptat din runda trecută de la Tg. Secuiesc. CS Informatica a trecut fără probmele pe teren propriu de o altă trupă transilvană, Odorheiu Secuiesc, scor 4-1. Toate reușitele timișorene au venit pe parcursul primei reprize. Elevii lui Robert Lupu pot trece virtual în fruntea clasamentului, având un meci în minus față de liderul Deva, cu care se află la egalitate de puncte.

Deva s-a impus la Reșița cu 4-3 și i-a aruncat din nou mănușa Informaticii.


Informatica, cu mai multe opțiuni pe postul de portar, a deschis scorul prin Valentin Ilaș. Călugăreanu a făcut 2-0 după ”assist-ul” lui Matei iar Novoselac avea să realizeze o dublă înainte de pauză. În partea secundă bănățenii s-au relaxat și i-au permis Odorheiului să înscrie golul de onoare. Janjic, internaționalul sârb, putea să se treacă la rândul să pe tabela marcatorilor, dar a irosit în final o penalitate.

Informatica totalizează 51 de puncte, la fel câte are și liderul Deva, dar are un meci în minus față de acesta, cât și față de locul 3, Tg. Mureș (50 pt.). Deoarece Galațiul s-a retras, trupa lui Robert Lupu va avea o rundă liberă. Urmează apoi derby-ul de pe teren propriu cu Autobergamo Deva, la o dată ce va fi anunțată ulterior.

CS Informatica Timișoara: Vlad Iancu, Vasile Giurcanu, Theodor Lungu, Robert Voin – Robert Lupu, Florin Matei, Gabriel Dobre, Adrian Călugareanu, Valentin Ilaș, Slobodan Janjic, Slaven Novoselac și Dusan Milojevic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.