Timișorenii, provocați să cumpere câte un metru pătrat de teren pentru a...

Timișorenii, provocați să cumpere câte un metru pătrat de teren pentru a contribui la realizarea unui orfelinat pentru copiii abuzați

0
DISTRIBUIȚI

copil-abuzat-1

Timișorenii cu suflet mare sunt provocați de către o asociație din oraș să facă o faptă bună pentru a-i ajuta pe copiii abuzați. În acest sens, a fost înființat ONG-ul Arca din dorința de a ajuta copiii abandonați să-și găsească un loc pe care să-l numească acasă. Reprezentanții asociației au nevoie de 25.000 de euro pentru achiziționarea terenului pe care își propun să construiască un centru de dezvoltare și îngrijire a copiilor abuzați care sunt găzduiți în centrele de plasament.

„Cealaltă jumătate de teren le-a fost donată de proprietar din pură generozitate.


Cu 40 lei poți și tu cumpăra un metru pătrat de teren. Eu l-am cumpărat pe al meu azi”, a scris pe Facebook inițiatoarea evenimentului caritabil „Karma Yoga”. În cadrul acțiunii care va avea loc în data de 26 martie, de la ora 10.30, timișorenii sunt așteptați să facă yoga, dar și să susțină două fundații: Hors Emotion și Arca Orfelinat, prin donarea de fonduri.

Asociația Arca anunță că își propune să realizeze orfelinatul la Moșnița Nouă, pe un teren cu o suprafață de 3.000 mp. „Avem nevoie de oameni care să ajute cu o inimă curată și plină de bucurie. În sensul acesta, vom înființa un orfelinat care va fi mai mult decât o casă copiilor. În noi, ei vor găsi o familie, care le va oferi sprijin, educație și un viitor, pentru ca ei să fie oamenii pe care generațiile viitoare se vor baza”, transmit reprezentanții ONG-ului. Mai multe informații despre evenimentul caritabil organizat la Timișoara sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.