ASU Politehnica, MOBILIZATĂ pentru duelul în premieră ca gazdă pe ”Dan Păltinișanu”....

ASU Politehnica, MOBILIZATĂ pentru duelul în premieră ca gazdă pe ”Dan Păltinișanu”. Cristian Gălan: ”Sper să punem presiune pe Hunedoara”

0
DISTRIBUIȚI

asu poli-ripensia16

A mai rămas doar o zi până la meciul care va consfinți revenirea pe ”Dan Păltinișanu” a grupării susținute de galeria alb-violetă. La mai bine de un an de zile distanță, ASU Politehnica speră să reediteze duelul local de mare interes câștigat cu Ripensia. Atunci elevii lui Sorin Brîndescu erau oaspeți, acum, din postura de gazde și lideri în C4, ei primesc replica celor de la FC Hunedoara, meci după care visul Ligii a II-a poate fi mai aproape.

Mobilizarea echipei care a crescut natural grație susținerii din tribună e exemplară înaintea partidelor tari. La fel e și acum, când ASU Poli joacă a doua oară pe principala arenă din Timișoara. Afișe, flyere oficiale, dar și bannere puse de suporteri prin oraș, anunță meciul cu Hunedoara de marți seara. Nu mai puțin de 8.000 de bilete au fost tipărite pentru acest duel și afluența publicului se anunță pe măsură. Tichete se vând în locații partenere ale grupării susținute de druckeri. În tur, circa 4.000 de spectatori au asistat la victoria alb-violeților, scor 3-0, pe ”Michael Klein”. Iar la derby-ul timișorean din ”D” cu ”Ripi”, din urmă cu un an, se spune că au asistat peste 6.000 de oameni.

”Cu siguranță va fi un public numeros și o atmosferă de meci mare. La fel ca la acel joc cu Ripensia. Cred că acest lucru ne va motiva în plus.


E benefică această partidă mai ales că vine după o perioadă grea, într-un moment important. Sper să iasă bine la final”, ne-a spus Cristian Gălan, căpitanul lui ASU Poli. Hunedorean la origini acesta se așteaptă ca emoțiile să fie mai mari pentru vizitatorii alb-albaștri. ”Sper ca publicul să pună o mare presiune pe ei și noi să punem o presiune pe adversar prin jocul nostru”, a conchis Cristian Gălan.

Tehnicianul Sorin Brîndescu nu vrea ca elevii săi să resimtă o presiune suplimentară, dar speră de asemenea că se va repeta isprava din urmă cu un an pe acest stadion. ”Ne dorim să fie din nou un succes pentru echipa noastră. Suntem însă conștienți că vom avea un meci greu, pe care îl abordăm cu maximă seriozitate și sperăm să câștigăm cele trei puncte puse în joc. De ce nu, sperăm să fim capabili să reedităm un spectacol cum a fost meciul cu Ripensia… N-aș vrea să fie perceput de băieți ca un meci cu o încărcătură specială, pentru că toate meciurile sunt pentru noi la fel de grele și nu mi-aș dori să avem o presiune în plus. Noi trebuie să fim preocupați de joc și vedem că jocul scârțâie puțin. Iar motivul chiar acesta este, suntem poate un pic speriați de rezultat, poziția din clasament ne obligă, iar de aici pleacă și greșelile. Mi-aș dori să ne maturizăm mai repede și să nu mai comitem aceste greșeli, dar sunt conștient că e greu de realizat acest lucru. În final, sperăm ca măcar rezultatul să fie în favoarea noastră”, a declarat Sorin Brîndescu pentru druckeria.ro.

Timișorenii nu vor putea miza pe Marco Giuricici marți, mijlocașul accidentându-se în jocul câștigat la Rovinari, scor 1-0, cu Pandurii II. O altă absență certă e cea a unui alt jucător sub 19 ani, Alex Contescu. Partida ASU Politehnica Timișoara – FC Hunedoara se dispută mâine, de la ora 19.00, în nocturna arenei ”Dan Păltinișanu”. După 22 de runde ASU Poli e lideră în C4, cu un punct mai mult decât Metalurgistul Cugir, care va sta în intermediară. Hunedoara ocupă locul 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.