Cod roșu declanșat de ISU Timiș după un accident petrecut la Sânandrei....

Cod roșu declanșat de ISU Timiș după un accident petrecut la Sânandrei. Vezi ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1480125643">

accident sanandrei 1

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a declanșat aseară, codul roșu de intervenție după ce printr-un apel la 112 s-a anunțat producerea unui accident cu victime multiple la Sânandrei. Un autocar care transporta 29  muncitori la lucru în Timișoara a fost lovit violent din lateral de un Ford. Șoferița care/l conducea a pătruns pe contrasens. În urma impactului violent, autoturismul a rămas fără roata din față.

Inițial, la fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe, echipaje SMURD și de la ISU Timiș, așa cum prevede procedura în cazul declanșării codului roșu. Când primele echipe de intervenție au ajuns s-a stabilit că, din fericire, situația nu era așa de gravă cum s-a anunțat inițial și s-a dezactivat starea de urgență. Șase persoane au fost transportate la spital, acestea fiiind rănite ușor sau  suferind atacuri de panică. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.