SPECTACOL la Timișoara, cu tiroliana peste Bega. Cum mai este sărbătorită Ziua...

SPECTACOL la Timișoara, cu tiroliana peste Bega. Cum mai este sărbătorită Ziua Tatălui

0
DISTRIBUIȚI
tiroliana bega ziua tatălui
Ziua Tatălui, cu evenimente în Parcul Copiilor

Ziua Tatălui, sărbătoarea oficială dedicată tăticilor, este marcată și în acest an la Timișoara.


În data de 8 mai, Asociația „Alo! Tata” organizează o serie de acțiuni inedite în Parcul Copiilor, între orele 10.00 – 18.00. „Cea mai căutată «stație» din parc anul trecut a fost tiroliana peste Bega. Ne bucurăm să anunțăm că anul acesta vor fi două tiroliene – unul cablu dus și unul întors, ambele peste Bega!”, anunță organizatorii, pe Facebook.

Ce activitati vor mai exista la evenimentul Ziua Tatălui

De asemenea, participanții la Ziua Tatălui pot lua parte la un atelier cu jocuri din lemn pentru toată familia, iar un antrenor va susține o reprezentanție de Taekwon-do, o artă marțială coreană. Totodată, părinții și copiii sunt așteptați să se înscrie la o cursă cu obstacole sau să se cațăre pe un zid.

Ziua Tatălui este sărbătorită în România în a doua duminică din luna mai. Semnificația Zilei Tatălui este legată direct de poziția unui tată în familie, dar și în societate.

Asociația „Alo! Tata” a luat ființă cu scopul de a conștientiza opinia publică cu privire la responsabilitățile unui tată și impactul acestuia în creșterea, dezvoltarea și formarea armonioasă a copiilor săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.