Duminică se joacă fotbal în Piața Libertății din Timișoara. Cine participă la...

Duminică se joacă fotbal în Piața Libertății din Timișoara. Cine participă la evenimentul special al naționalei de fotbal de stradă

1
DISTRIBUIȚI
Romania-strada-12 fotbal în Piața Libertății
Naționala de fotbal de stradă vă așteaptă la fotbal în Piața Libertății

Timișorenii care se vor plimba în ultima zi a weekend-ului în centrul vechi recent renovat vor avea parte de o surpriză: fotbal în Piața Libertății. Acolo va fi instalat un teren gonflabil de fotbal iar la fața locului a fost invitată și o echipă formată din gloriile Politehnicii.

Evenimentul „Fotbal în Piața Libertății”, organizat de Mihai Rosus și naționala de fotbal de stradă a României, trebuia să aibă loc săptămâna trecută, dar a fost amânat din cauza prognozei meteo. Deținătoare de trofee internaționale, echipa României o are invitată la ineditul turneu din piață pe naționala similară a Ungariei, ASU Poli și o formație a fostelor glorii ale Politehnicii Timișoara.


Turneul demonstrativ are loc într-un ”cofraj” gonflabil special.

Timișorenii vor avea de asemenea ocazia să ia parte la alte activități în zonă, precum jocuri de badminton, baschet, fotbal și ping-pong iare pentru cei mici va fi instalată o trambulină pentru copii. Evenimentul va începe duminică, 17 aprilie, de la ora 14.00.

12938275_1041153695960035_7960293712885537457_n

1 COMENTARIU

  1. Ne întrebam cu toții de ce s-au țăiat copacii în Piața Libertătii, acum aflăm raspunsul: nu se putea juca fotbal între acei copaci.

    Bâlci și tarabe în Piața Operei, fotbal in Piața Libertății.
    Mai lipsesc niște lăutari și un grătar cu momițe de berbec în Piața Unirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.