Robu despre alegeri în politică: „Pe parcursul vieții, numai dacă suntem farisei...

Robu despre alegeri în politică: „Pe parcursul vieții, numai dacă suntem farisei nu recunoaștem, facem reevaluări”

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (2)

Lista PNL Timiş pentru Consiliul Local Timişoara la alegerile din vara acestui an este una corectă şi merito-democratică – asta consideră primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a declarat astăzi că, în opinia sa, fiecare candidat a fost plasat acolo s-a dorit prin vot secret. „Este foarte merito-democratică lista la Consiliul Local. Vă asigur că este foarte merito-democratică. Întotdeauna unii se supără, unii cred că ar fi meritat să fie mai sus decât se regăsesc. Când se dă un vot secret, absolut liber, nu sunt justificate nemulţumirile. Asta e aprecierea colegilor, poţi să impui cuiva cum să voteze?”, a comentat edilul.

Legat de cazul consilierului Petrică Folică, „importat” de la PP-DD, care se regăsește pe un loc codaș pe lista PNL, Robu a spus că „așteptăm să se hotărască el. I-am transmis un SMS că nu ne-am mai întâlnit de atunci, în care i-am spus să își păstreze calmul și să ne vedem de treabă, că avem lucruri importante de făcut și că supărarea e total nejustificată.


De pe poziția pe care e, 100% ajunge consilier local”.

Un alt nume controversat de pe listă este Ciprian Mihok, ajuns se pare membru important în PNL, după ce în calitate de șef al PNȚCD Timișoara îl acuza pe primarul Nicolae Robu că ar fi încălcat legea pe vremea când era rector al Universității Politehnica Timișoara. Copreședintele PNL Timiș a explicat că Mihok e clasat mai sus decât Vasile Vesa „pentru că la votul care a fost dat, domnule Vlad (n.r. – un reporter) înseamnă că nu înțelegeți democrația. Când se dă un vot secret, votul nu se justifică niciunde pe planeta asta. Când se dă un vot, votul este dat cum consideră cineva. Dacă s-ar fi votat la ordin, atunci s-ar fi putut contesta. Dacă s-ar fi votat sub presiune, atunci s-ar fi putut contesta, dar votul a fost secret. Dacă aprecierea oamenilor așa a fost ce discutăm noi aici? (…) Pe parcursul vieții, numai dacă suntem farisei nu recunoaștem, facem reevaluări”. Primarul a conchis că de fapt acțiunile lui Mihok din epoca PNȚCD nu sunt de condamnat pentru că acesta ar fi fost mințit și consiliat prost. Lista PNL pentru consiliul local poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.