PSD Timiş caută doi timişoreni cu iniţiativă, pentru a-i face membri CLT....

PSD Timiş caută doi timişoreni cu iniţiativă, pentru a-i face membri CLT. Cum vă puteţi înscrie

1
DISTRIBUIȚI
ALEGERI PSD TIMISOARA17_resize
Florin Bîrsășteanu (stânga) și Sebastian Răducanu. Foto: Adrian Păclișan (arhivă)

Este oficial: timișorenii sătui de modul în care aleșii locali din Consiliul Local Timișoara iau decizii pentru binele orașului au acum șansa să se implice. Așa cum anunța președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, în urmă cu mai multe săptămâni, două locuri de pe lista de consilieri locali ai PSD vor fi deschise pentru oameni neimplicați politic.

Astăzi, președintele PSD Timișoara, medicul Florin Bîrsășteanu, care este candidat al PSD pentru Primăria Timișoara la alegerile din acest an a declarat că „noi am decis să oferim două locuri societății civile pe liste pentru această societate civilă care are atâtea idei bune şi este atât de atentă la fenomentul politic şi administrativ să aibă două locuri libere din partea partidului nostru.


Începând de astăzi, timp de o săptămână, aşteptăm propunerile timişorenilor cu privire la oameni neimplicaţi politic pe care să îi ducem în consiliul local. Propunerile se pot trimite pe pagina de Facebook «Pactul pentru Timişoara». Peste o lună vom organiza evaluarea celor înscrişi. Vom apela la societatea civilă, la cei care nu doresc să se implice. Eu sper să rezoneze cu noi şi să trimitem reprezentanţi serioşi în CLT. Dacă a fi membru de partid sau a fi asociat cu un partid este stigmatizant, noi oferim această şansă cu promisiunea că nu vor avea nicio restricţie în a-şi exprima poziţia. Nu vor avea nicio obligaţie faţă de partidul care vehiculează aceste personalităţi în consiliul local. Vom face o dezbatere şi în funcţie de aprecierile pe care le au aceste personaje din societate civilă”.

Odată rezolvată această problemă , candidatul PSD la Primăria Timişoara a promis că până la finele acestei luni va fi completată și lista partidului pentru Consiliul Local Timișoara. Legat de absența fostului președinte al PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, de pe lista pentru consiliul local, Bîrsășteanu a precizat că din cunoștințele sale Răducanu se va afla pe lista partidului pentru CJ Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.