SOLUȚIE la ACS Ghiroda: Primăria a aprobat o nouă formă de finanțare...

SOLUȚIE la ACS Ghiroda: Primăria a aprobat o nouă formă de finanțare a echipei. Când își așteaptă banii Paul Codrea și compania

0
DISTRIBUIȚI

acs ghiroda (8)

Rămasă fără finanțarea clasică din bani publici, ACS Ghiroda a fost la un pas de a-și închide porțile. Situația a fost aplanată parțial de discuțiile dintre reprezentanții echipei și autoritățile locale iar de ieri s-a găsit oficial o soluție pentru ca clubul ce activează în Liga a IV-a să primească finanțare, votându-se pozitiv proiectul depus pe Legea 350. Jucătorii care s-au revoltat vineri, fiind neplătiți în 2016, mai au însă de așteptat puțin după bani.

La fel ca la ACS Poli sau alte cluburi din eșaloanele superioare, nici la Ghiroda autoritățile, nu au mai putut da bani ca asociați.


Conducătorii echipei, organizate sub forma unui ONG, au înaintat soluția de a participa la concurs de proiecte pe Legea 350, dar nici această formă nu a fost votată, până ieri. Vineri, jucătorii s-au revoltat și reprezentanții echipei s-au dus chiar acasă la secretarul Primăriei Ghiroda pentru a forța un răspuns, echipa fiind aproape de a renunța la participarea în campionat. Până la urmă se pare că demersurile au avut efect și, după o pauză de patru zile, echipa își va relua activitatea.

”A fost ieri ședința de consiliu și s-a votat pentru aprobarea finanțării… Mai așteptăm să ne intre banii, teoretic totul e okay. 99% aș spune că s-a rezolvat, dar suntem deja pățiți. Va mai dura câteva zile probabil până vor intra și banii. Noi oricum reluăm antrenamentele azi, au trecut deja patru zile de la ultimul meci. E bine că nu avem joc săptămâna aceasta pentru că altfel moralul nu ar fi fost la cote înalte”, a declarat Paul Codrea, antrenor principal la ACS Ghiroda. Către jucători existau datorii de trei luni, suma totală fiind în jurul a un miliard de lei vechi. Jucătorii primeau salariile sub forma îndemnizațiilor de efort.

Ghiroda a avut victorii pe linie în 2016 și e pe locul 3 în D-Timiș după Ripensia și Mașloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.