ASU Politehnica s-a despărțit de Liga a III-a cu un eșec la...

ASU Politehnica s-a despărțit de Liga a III-a cu un eșec la Cisnădie. Alb-violeții continuă sărbătorirea intrării în B!

0
DISTRIBUIȚI
13095957_846585618781528_8044990551777130662_n
Susținătorii lui ASU Poli, show și la Cisnădie. Foto: Peluza Sud / Facebook

Promovată deja în B ASU Politehnica Timișoara a suferit azi cel mai sever eșec în C4. Cu gândul la vacanță, alb-violeții au fost învinși cu 5-1 de către gazda Măgura Cisnădie. Scorul înregistrat în ultima rundă nu a fost însă băgat în seamă de ultrașii bănățeni, care au făcut spectacol și în județul Sibiu.

Dacă la handbal publicul din Turda a aplaudat-o pe Poli pentru locul 3 național, tot în Ardeal, dar mai la sud, în județul Sibiu, alb-violeții de pe gazon au avut parte de un gest similar la începutul jocului, din partea jucătorilor de la Cisnădie.

Pe teren s-a văzut oarecum că timișorenii au sărbătorit și au încheiat practic campionatul. Fără Gălan sau Vucea, câțiva dintre jucătorii rulați aproape meci de meci, ASU Poli avea să fie condusă cu 2-0 la pauză de formația gazdă, una dintre revelațiile returului. Radu Neguț a marcat o dublă pentru nou promovata din Sibiu în minutele 32 și 34.


A doua reușită fiind din penalty. În ciuda scorului ultrașii bănățeni au continuat sărbătoarea din tribună.

În partea secundă același Neguț, golgheterul Măgurei, a înscris imediat pentru 3-0. Fostul atacant al Voinţei Sibiu a avut astfel parte de un meci de retragere special. Avea să fie și 4-0 în minutul 50, prin reușita lui Unguru. Era deja cea mai severă înfrângere în C pentru ”Băieții în ghete”, dar tabela nu a contat azi. Chiar dacă ea a arătat și 0-5 în minutul 71, când Petrescu l-a învins pe Rogojină din lovitură liberă. Golul de onoare al lui ASU Poli a fost marcat de Birău în urma unei acțiuni personale două minute mai târziu. Ultimul sfert de oră a fost jucat de amfitrioni cu un om în minus prin accidentarea lui Unguru, prilej pentru oaspeți de a mai reduce din diferență. În minutul 90 Bădăuță obține un nou 11 metri, precum în runda trecută, dar de această dată a executat Mădălin Stancu și a făcut-o imprecis, peste poartă, a rămas 1-5. Fluierul final a sunat imediat și a pecetluit conturile Politehnicii cu Divizia C.

Petrecerea continuă în familia Politehnicii

Petrecerea va continua și zilele următoare pentru suflarea alb-violetă care a muncit patru ani pentru a-și vedea echipa la nivelul eșalonului secund. Astfel, duminică seară (ora 20) pe terasa D’Arc de pe malul Begăi fanii vor avea parte de un concert special al trupei ”Noi din Banat”. În cadrul aceluiași eveniment suporterii vor cinsti și performanța handbaliștilor.

Măgura Cisnădie: Căbuz – D. Popa, Oiță, Bălașa (55 Natea), Moisin, Petrescu, Beza, Lupu (49 Unguru), Săulescu, Neguț (59 Ad. Radu), Fotescu. A mai intrat: Gombar. Antrenor: Ioan Luca.

ASU Politehnica: Rogojină – Stefanovici (59 Birău), Todorov, Bilia, Damian – M. Stancu – P. Peter (55 Ghinescu), Țugui (69 D. Codrea), Giuricici, M. Marin – Sulea (59 Bădăuță). Antrenor: Sorin Brîndescu.

În jocul de dintre timișenele Mama Mia Becicherecu Mic și Millenium Giarmata s-a înregistrat scorul de 3-0 pentru gazde. Partida nu mai avea nicio miză reală în condițiile în care ”milenarii” se salvaseră deja de la retrogradare. Tot în C4, runda 30, Filiașiul nu se prezintă la Ineu, arădenii vor câștiga cu 3-0 la masa verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.