Copaci smulși din rădăcini și vieți puse în pericol în vestul țării,...

Copaci smulși din rădăcini și vieți puse în pericol în vestul țării, în urma furtunilor. Ce zone au fost afectate

0
DISTRIBUIȚI

castel-hunedoara-furtuna zhd_ro

Vremea instabilă din acest weekend a abătut asupra zonei de vest a țării o serie de furtuni, iar în mai multe localități s-au înregistrat pagube materiale, în unele cazuri viața oamenilor fiind pusă în pericol din cauza fenomenelor meteo extreme.

În Hunedoara, balonul care acoperea baza sportivă Eurocenter s-a prăbuşit chiar în timp ce terenurile erau ocupate de echipele de fotbal, conform zhd.ro.


Incidentul s-a petrecut vineri, seara, şi nu s-a soldat cu răniţi, oamenii reuşind să se autoevacuzeze. Salcia de sub Castelul Corvinilor a fost smulsă din rădăcini, în urma furtunii.

„În urma fenomenelor meteorologice periculoase, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea a două acoperişuri disclocate de vânt, în Deva şi Hunedoara. Acoperişul unui bloc din Orăştie a fost, de asemenea, smuls de vânt. Pompierii au acţionat cu motofierăstraie pentru îndepărtarea mai multor copaci dislocaţi de vânt, în Deva, Orăştie, Hunedoara şi Cinciş”, a declarat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pentru sursa citată.

Nici județul Arad nu a fost ferit de intemperii. Un copac cu o înălțime de aproape 30 de metri a căzut, sâmbătă după-amiază, doborât de vânt, pe o casă din localitatea Săvârșin. Din fericire, nici în acest caz nu au existat răniți.

În localitatea cărășeană Constantin Daicoviciu, o vijelie puternică a distrus în câteva minute acoperișurile mai multor case.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.