Ionuț Popa, după înfrângerea rușinoasă și decisivă de la Voluntari: ”Arbitrajul a...

Ionuț Popa, după înfrângerea rușinoasă și decisivă de la Voluntari: ”Arbitrajul a înfluențat!”. Vezi și reacția lui Ianis Zicu după ce a picat cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

 

i. popa (4)
Ionuț Popa, retrogradat după primul joc la ACS Poli

ACS Poli a retrogradat azi matematic în eșalonul secund după o nouă evoluție plină de greșeli. Noul tehnician al echipei, Ionuț Popa, s-a legat de arbitraj la finalul jocului de la Voluntari, scor 0-5. Acesta a contestat penalty-ul și eliminările dictate de ”centralul” Cătălin Popa împotriva bănățenilor.

”În mod cert a înfluențat… Noi am avut vreo trei ocazii în prima, două rarissime în a doua. A venit acel 11 metri care a fost fault în atac, clar, se vede de la o poștă, și a venit eliminarea lui Cânu, care a stricat jocul, nu se poate, a recunoscut jucătorul lor din atac (n.r. Bălan) și la al doilea roșu acela s-a dus în alunecare și jucătorul chipurile accidentat s-a ridicat imediat”, a declarat Ionuț Popa la Digisport.

Întrebat de un posibil duel cu ASU Poli din toamnă Popa a răspuns că nu e interesat acum dea cest subiect: ”prea puțin… să vedem ce se va întâmpla în continuare.


Echipa noastră dacă rămânea în zece oameni nu știu dacă pierdea acest joc și dacă aveam un arbitraj corect”. Cât despre ultima rundă cu Iași antrenorul a spus că ”azi am deplasat 15 jucători, din cei 15 cinci vor lipsi cu Iașiul, doi eliminați și trei cu cartonașe, exact cei care aveau, nu știu cum, ghinion”.

Ianis Zicu, la prima retrogradare

Ianis Zicu nu s-a arătat încântat de situația de la ACS Poli deși va părăsi sigur echipa. ”Sunt foarte trist, retrogradez pentru prima dată în carieră. Era foarte greu pentru că moralul era foarte scăzut și nu cred că se mai putea… Am 32 de ani și vreau să joc fotbal în continuare. Aici a fost o situație foarte grea, din iarnă lucrurile au luat o întorsătură negativă. Îmi pare rău că nu am pierdut cu demnitate. E foarte dureros pentru mine cel puțin. Discut cu alte echipe și voi vedea ce voi face, discut deja cu unele echipe. Îmi pare rău că nu plec de aici cu Timișoara salvată”, a spus și Zicu pentru aceeași sursă.

Întrebat de faptul că Bărbuț și Ov. Popescu sunt vizați de Steaua ”machidnul” a adăugat că ”aici din păcate organizatoric a fost haos, iar noi pe teren nu am demonstrat mai mult. E bine să plece și sper să reușească să facă față. Poate e mai ușor să lupți la campionat decât la retrogradare”.

Zicu a fost abordat și el pe subiectul ACS vs. ASU. ”Eu cred că fotbalul trebuie să aibă cât mai multe echipe. Fiecare oraș important ar trebuie să aibă 2-3 echipe în Liga I, Liga 2… Mai multe echipe înseamnă mai multe locuri de muncă pentru jucătorii din prima ligă”, a încheiat mijlocașul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.