Mașina de la Crimă Organizată în care se afla omul de afaceri...

Mașina de la Crimă Organizată în care se afla omul de afaceri Lucian Caraiman s-a dat peste cap FOTO UPDATE 2 Georgică Cornu, implicat şi el într-un accident rutier

2
DISTRIBUIȚI
masina politie rasturnata 1 Lucian Caraiman
Mașina în care se afla Lucian Caraiman. Sursa foto: resita.ro

O mașină a Ministerul de Interne care îl transporta pe omul de afaceri Lucian Caraiman, fostul partener de afaceri al lui Georgică Cornu, s-a răsturnat în această dimineață.

Pe numele lui Caraiman exista un mandat de aducere, iar omul de afaceri era transportat cu o mașină a Serviciului de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Mehedinți, urmând să fie dus la audieri la sediul DIICOT Mehedinți.

Automobilul s-a răsturnat în apropiere de Caransebeș, după ce un Audi a intrat în depășire fără să se asigure, într-o curbă, iar șoferul mașinii de la Crimă Organizată a tras de volan pentru a-l evita și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul vinovat a continuat să gonească, însă în urma apelurilor la 112 a fost oprit în localitatea Jupa și dus la audieri la Caransebeș.

În urma accidentului, Lucian Caraiman și un polițist au fost răniți și au fost transportați la spitalul din Caransebeș pentru a primi îngrijiri medicale.

 

Sursa foto: resita.ro

UPDATE 1 DIICOT a făcut publice informaţiile despre dosarul în care urma să fie audiat Lucian Caraiman, dar în care este vizat şi Georgică Cornu, primul fiind acuzat de instigare la delapidare, iar celălalt de complicitate la aceiaşi infracţiune.


„În perioada 2009-2012, suspectul O. A. C. (director general) şi D. G. (director Direcţia economico-financiară), în cadrul R.A.A.N. Drobeta Turnu  Severin (regie autonomă de interes strategic), la instigarea suspectului C. L. N. şi cu complicitatea suspectului C. G. S. au delapidat suma de 23.559.879,16 lei în beneficiul  SC CONFORT SA Timişoara, sumă ce  reprezenta garanţia de bună execuţie a lucrărilor prevăzute în cadrul unui contract. Conform contractului SC CONFORT SA Timişoara se angaja să furnizeze, să monteze şi să pună în funcţiune o instalaţie de evacuare „în slam dens” pentru Sucursala ROMAG TERMO într-un termen de 3 ani de la încheierea contractului. În conformitate dispoziţiile din contract, furnizorul se obliga să constituie o garanţie de bună execuţie a contractului în cuantum de 10% din valoarea contractului, prin reţineri succesive din plata cuvenită pentru facturile parţiale. Garanţia se restituia într-un procent de 70% în termen de 14 zile de la semnarea procesului-verbal de recepţie, iar diferenţa de 30% la expirarea perioadei de garanţie. Contractul  încheiat între R.A.A.N. Drobeta Turnu Severin şi SC CONFORT SA Timişoara a avut termen de execuţie luna mai 2012, însă nici până în prezent acesta nu a fost finalizat şi nu a fost încheiat procesul verbal de recepţie la punerea în funcţiune”, se arată în comunicatul DIICOT.

Anchetatorii au stabilit că „suspecţii O. A. C. şi D. G. nu au respectat clauzele contractuale şi dispunând  plata majorităţii sumelor de bani reţinute succesiv drept garanţie de bună execuţie, în total 23.559.879,16 lei,  către SC CONFORT SA Timişoara, unele plăţi fiind mascate drept contravaloare factură de execuţie. În contul comunicat de către  SC CONFORT SA Timişoara, drept cont de virare a garanţiei de bună execuţie, a fost virată doar suma  de 2,5 milioane lei în timp ce suma de 23.559.879,16 lei a fost virată în conturile curente ale SC CONFORT SA Timişoara”.

UPDATE 2 Georgică Cornu a fost şi el, astăzi, 13 mai, implicat într-un accident rutier, petrecut la ieşirea din Remetea Mare. Aflat la volanul BMW-ului X5, Cornu a acroşat un Opel care a intrat pe contrasens. În urma impactului, maşina lui Cornu a rămas fără roata din stânga faţă. Şoferul Opel-ului a fost transportat la spital cu răni uşoare, Cornu scăpând nevătămat. Circulaţia pe DN6 Timişoara – Lugoj a fost întreruptă câteva zeci de minute.

2 COMENTARII

  • Iote ce declara Georgica în 2010, ca el crede în Bănci mai mult decât în cruci, acu’ văd ca îi amenință pe fb pe toți cu rugăciuni pentru pedepsirea dușmanilor, însă io iti spun Georgica ca strigătul de măgar nu ajunge la cer:) o fi un semn divin sa iți indrepti viața și sa repari nedreptățile făcute oamenilor Georgica!!

   Regele asfaltului din Banat face beton sub semnul crucii: „Nu sunt sclavul credinţei“ 

   30 Oct 2010 15:45:34

   Autor: adevarul

   Crucea de marmură de la intrarea în staţia de asfalt a firmei Confort

        

   O cruce înaltă de câţiva metri a fost ridicată lângă staţia de asfalt a firmei conduse de omul de afaceri Georgică Cornu, supranumit regele asfaltului din Banat. Chiar dacă a fost pusă mai demult în locul respectiv, recent crucea a fost placată cu marmură. Omul de afaceri susţine că monumentul ridicat de la intrarea în firmă nu l-a ajutat cu nimic şi nici nu ştie cine a ridicat-o.

   Crucea de lângă staţia de asfalt a Confortului poate fi observată uşor de pe DN 6, drum care face legătura între Timişoara şi Lugoj. Crucea este ridicată chiar la intrarea în staţie, după plăcuţa cu „parcare privată”. Milionarul de TOP 500 Forbes, susţine că nu ştie de unde este crucea acolo, dar nici nu l-a afectat în vreun fel. „Nu ştiu cine a pus-o. Cred că este un preot care are chestia asta de pus cruci. A mai venit şi pe la mine să-i mai dau materiale, dar în rest nu ştiu ce semnificaţie are acolo”, a spus Georgică Cornu. VEZI GALERIE FOTO

   Crucea şi banii de la bănci

   Întrebat dacă l-a ajutat în vreun fel crucea de marmură, Cornu a spus că încrederea lui este mai mult în banii luaţi din bănci decât în cruce. „Eu nu sunt aşa sclavul credinţei. Cred cu limită. Ce am făcut acolo (n.r. staţia de sortare) am făcut-o pe credite. Eu personal cred ca prea mult se pune accent pe ridicare de biserici şi prea puţin pe grădiniţe sau şcoli, unde este chiar nevoie”, a mai spus Cornu. 

   Preotul misterios

   O cruce similară celei de pe Calea Lugojului este şi la ieşirea spre Săcălaz. Ca şi monumentul de lângă staţia de asfalt, crucea din Mehala a fost recent placată cu marmură. Reprezentanţii Mitropoliei susţin că nu ştiu cine este implicat în acest proiect, dar sunt de acord cu initiativa. „Mitropolia susţine astfel de proiecte. Noi ştim că şi demult sătenii aşezau la marginea drumurilor troiţe, iar la Rusali se face procesiune la o anumită cruce care este lângă lanul de grâu”, a spus purtătorul de cuvânt

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.