Nici băieții de la CSU Universitatea de Vest Timișoara nu au obținut...

Nici băieții de la CSU Universitatea de Vest Timișoara nu au obținut promovarea în prima ligă la volei. Performanță la cadete, în schimb, pentru UVT Agroland. Ce turneu urmează

0
DISTRIBUIȚI
13238938_1005165726219664_5121383070797334567_n
CSU Universitatea de Vest Timișoara a ratat promovarea la Bacău. Foto: Facebook

Timișoara rămâne în continuare fără formație de volei pe prima scenă. După ce atât UVT Agroland, cât și CSU Politehnica, nu au reușit să se claseze în primele două locuri ale turneului de promvoare feminin desfășurat chiar pe Bega, a venit rândul echipei masculine CSU Universitatea de Vest să concureze în acest weekend pentru un loc în elită. Din păcate elevii lui Sorin Schiesz nu au obținut decât o victorie în turneul final de la Bacău.

CSU Univ. de Vest a cedat în prima zi în fața gazdei Știința Bacău, scor 1-3. Ieri, bănățenii au revenit în cărți pentru calificare după 3-0 cu formația din Câmpia Turzii.


În fine, astăzi echipa timișoreană avea nevoie de un succes, cu orice scor în afară de 3-2 la seturi, pentru a promova în dauna Stelei. Bucureștenii au fost însă cei care s-au impus cu 3-1 și au obținut biletele pentru A1 alături de băcăuani. În acest an echipa CSU UVT își declarase intenția de a onora o eventuală promovare.

Singura reprezentantă a Timișului în elita voleiului românesc a rămas CSM Lugoj în Divizia A1 feminină.

UVT Agroland, un nou triumf la cadete

După dezamăgirea de la senioare a fost însă un weekend încheiat bine de mezina cluburilor din oraș, UVT Agroland Timișoara. Jucătoarele născute în perioada 2000-2001 s-au impus în competiția națională rezervată cadetelor. Duminică, în finală, echipa bănățeană a trecut de Dinamo cu 3-0. De asemenea, Adelina Ungureanu, de la Agroland, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului. ”Echipa noastră e neînvinsă la această categorie… Experiențele de la junioare și A2 și-au spus cuvântul. Nu lăsăm garda jos pentru că săptămâna viitoare urmează turneul final la categoria junioare”, a declarat Dan Jitaru, antrenorul formației UVT Agroland. Turneul se dispută la Tg. Mureș între 18 și 22 mai.

cadete campioane

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.