Om de afaceri bănățean, acuzat că a tăiat cu cuțitul un inspector...

Om de afaceri bănățean, acuzat că a tăiat cu cuțitul un inspector ANAF

0
DISTRIBUIȚI

Laurentiu BORA

Patronul unui cunoscut restaurant din Reșița este acuzat că a sărit, astăzi, cu cuțitul la un inspector ANAF. Aparent, omul de afaceri Laurențiu Bora, candidat independent la Primăria Reșița, a cedat nervos când a aflat că restaurantul său va fi închis, o lună, fix în campanie,

„Din cele declarate, patronul restaurantului Casa Bănățeană ar fi luat un cuțit și l-a tăiat la nivelul mâinii pe inspector.


În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin”, a declarat Cecilia Dăneț, purtătoarea de cuvânt a Poliției Caraș-Severin.

Inspectorii ANAF au reclamat cele întâmplate la Poliție. Colegul rănit a fost tăiat la un deget de la mâna stână și a necesitat îngrijiri medicale.

Laurențiu Bora a declarat jurnaliștilor de la expressdebanat.ro că e vorba despre o încercare de a-i ruina afacerea. „Eu îmi desfăceam o portocală și când m-am apropiat de inspectorul aflat la masă, acesta s-a speriat, a întins mâna în față și s-a tăiat ușor la deget. Repet, nu urmăresc altceva decât să-mi închidă localul. Eu și angajații mei le-am spus că nu e normal ce fac, că nu au motive să închidă restaurantul și că lasă o grămadă de oameni pe drumuri, el s-a speriat și s-a tăiat. Eu nu am vrut să rănesc pe nimeni”, a spus Laurențiu Bora.

Sursa foto: Argument CS

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.