Informatica Timișoara, după startul FALS din semifinale: ”Ne cerem scuze”. Cine a...

Informatica Timișoara, după startul FALS din semifinale: ”Ne cerem scuze”. Cine a revenit în lotul bănățean cu ocazia jocului de la Galați

0
DISTRIBUIȚI
Info tm galati (3)
Informatica Timișoara, învinsă din nou în Moldova, acum la Galați

CS Informatica Timișoara a cedat în primul joc din semifinalele Ligii I la futsal. Elevii lui Robert Lupu au fost învinși cu un neverosimil 3-0 (0-0) pe parchetul mai slab cotatei United Galați, meci după care echipa bănățeană și-a cerut scuze suporterilor prin intermediul paginii de Facebook. Interesant e că în lotul pregătit de Robert Lupu și-a refăcut apariția portarul Vlad Iancu, internațional care părea să se despartă cu scandal de club.

Deși Iancu a revenit la echipă, meciul de azi a fost de rău augur pentru Informatica, la fel ca cel de la Iași, unde bănățenii cedau surprinzător în meciul 1 al sferturilor.


Totuși, în poartă s-a început tot cu Sile Giurcanu, iar Robert Lupu, Florin Matei, Slobodan Janjic și Stefan Rakic au completat primul 5. În ciuda unor ocazii bune timișorenii s-au lovit de zidul moldovenilor, dispuși pe contraatac. Deși în superioritate temporar în partea secundă, după jocul dur al celor de la United, Informatica nu a reușit să înscrie. A făcut-o în schimb echipa locală, de trei ori. Prima reușită venind după prima eliminare de două minute iar a doua după ce Informatica a ales să apeleze la încă un jucător de câmp în locul portarului. Mai mult, 3-0 s-a făcut tot după ce oaspeții nu au profitat din nou de omul în plus.

”În numele jucătorilor, al antrenorilor si al staff-ului, ne cerem scuze pentru această infrângere rușinoasă. Vă promitem că luni, de la ora 19:00, în Sala Constantin Jude, ne vom lua revanșa!”, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a Informaticii Timișoara. Lupu și compania urmează să beneficieze de avantajul terenului propriu, luni, 16 mai, dar și în posibilul decisiv care ar urma să se dispute a doua zi, marți, 17 mai (ora 19). În cealaltă semifinală Autobergamo Deva a învins gruparea din Tg. Mureș cu 7-6 în primul meci.

Informatica Timișoara: Vasile Giurcanu, Vlad Iancu, Robert Voin – Gabriel Dobre, Robert Lupu, Adrian Calugareanu, Florin Matei (cpt.), Slobodan Janjic, Dusan Milojevic, Slaven Novoselac, Stefan Rakic, Felipe Oliveira, Savio Valadares.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.