Bucătăriile modulare și plăcile ceramice de interior, atracțiile expoziției Universul casei tale...

Bucătăriile modulare și plăcile ceramice de interior, atracțiile expoziției Universul casei tale & Expo Mobila din Timișoara. Câți producători participă la eveniment

0
DISTRIBUIȚI
placi ceramice Universul casei tale & Expo Mobila
Expoziția Universul casei tale & Expo Mobila are loc la Camera de Comerț din Timișoara

Ultimele sisteme inteligente din industria mobilei, dar și tehnologii de avangardă în ceea ce privește construcția, mobilarea și amenajarea spațiilor interioare și exterioare vor fi prezentate, în această săptămână, la Timișoara. Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va găzdui, în perioada 19 – 22 mai, cea de-a cincea ediție a expoziției naționale Universul casei tale & Expo Mobila, specializată în construcții, mobilier, amenajări interioare și exterioare, instalații și energie.

Ce surprize îi așteaptă pe timișoreni în cadrul expoziției

În total, peste 40 de producători îi vor întâmpina pe vizitatori cu o gamă largă de produse, sisteme și tehnologii.


În ceea ce privește sectorul mobilă, expoziția aduce în atenția publicului bucătării, dormitoare, livinguri, mobilier pentru hol, biblioteci, birouri sau canapele.

Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției, a declarat, astăzi, că pe partea de amenajări interioare, vedete vor fi plăcile ceramice, producătorii vor veni cu noi modele și vor fi prezentate tendințe de culori pentru anul 2016. În ceea ce privește partea de mobilier, atracțiile expoziției vor fi bucătăriile modulare, dar și canapelele inedite.

„În a doua zi a expoziției, vineri, 20 mai, vom avea și un parteneriat de afaceri cu Belgrad, la Camera de Comerț. Vor veni 12 firme din Serbia care-și desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor. După prezentarea celor două camere de comerț, a potențialului economic și al oportunităților de colaborare, participanții vor asista și la o informare privind aspecte juridice și fiscale ale transferului de terenuri constructibile și/sau construcții. Asta pentru că am aflat că o parte din firmele sârbești vor să investească și în România, să cumpere terenuri”, a precizat Florica Chiriță, directorul CCIA Timiș.

Deschiderea expoziției va avea loc joi, 19 mai, de la ora 12.00. În cadrul acesteia va avea loc și o demonstrație de securizare a proprietății și autoapărare. „Universul casei tale & Expo Mobila va deveni, pentru patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecți, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziționarea, construcția și mobiliarea spațiului de locuit sau de muncă”, transmite CCIA Timiș. Intrarea la eveniment este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.