Alin Popoviciu, vizită după vot. Vezi locul SUPRIZĂ în care a ajuns

Alin Popoviciu, vizită după vot. Vezi locul SUPRIZĂ în care a ajuns

0
DISTRIBUIȚI

masina popoviciu

Mobilizare suprinzătoare la votul pentru alegerile locale, astăzi, după ce candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Timiș, Alin Popoviciu, a făcut o mică vizită într-o zonă unde locuiesc mai multe familii de țigani. PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei fotografii care îl arată pe Popoviciu stând în aceeași mașină cu care mai devreme a venit să voteze în Timișoara, lângă biserica din Mehala.


Conform surselor noastre, șoferul liberalului a ieșit să vorbească cu țiganii din Dudeștii Vechi. La scurt timp după plecarea lui Popoviciu, un număr mare de țigani s-au prezentat la urne.

Contactat de PRESSLARERT.ro, Popoviciu a negat că ar fi purtat discuții cu oamenii și ne-a spus că „oamenii mă cunosc, mă salută, mă ştiu. Eu merg prin judeţ în calitate de candidat. A venit un domn şi mi-a făcut o poză stand în maşină şi poate că mai sunt şi alte poze cu mine, de la piaţa de la Lovrin. Sunt candidat, mai trec prin secţii, mă salută oamenii, dar cum să le zic eu să meargă la vot? Spre exemplu, acum la Teremia niște oameni au vrut să facă poze cu mine. Ce era? Să le spun că nu pot face poze cu mine? Oamenii mă cunosc”.

Vă reamintim că Alin Popoviciu este cercetat într-un dosar disjuns din cel al închierii spațiilor de la Aeroportul Timișoara și că pe vremea când era deputat PDL, înainte de fuziunea PNL și PDL, Popoviciu a avut un conflict mediatic cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, cu care formează un tandem pentru alegerile locale de astăzi. Robu îl descria pe Popoviciu ca nemernic și nesimțit, Popoviciu spunea că Nicolae Robu a avut primul șmen cu el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.