Candidatul PMP Marius Dugulescu şi-a prezentat programul pentru Primăria Timişoara. Ce planuri...

Candidatul PMP Marius Dugulescu şi-a prezentat programul pentru Primăria Timişoara. Ce planuri are VIDEO (P)

0
DISTRIBUIȚI

dugulescu1

Consultarea cetăţenilor cu privire la nevoile lor şi aplicarea soluţiilor elaborate de specialişti – acestea sunt punctele pe care candidatul PMP la Primăria Timişoara, Marius Dugulescu, vrea să le aplice pentru a aduce Timişoara la o atmosferă de normalitate. Invitat în această seară la PRESSALERT.LIVE, Dugulescu a explicat că în mare parte platforma sa electorală este bazată pe drepturile cetăţeneşti prevăzute în Constituţia României. În prima parte a emisiunii Dugulescu a vorbit despre plouarea din Timişoara, subliniind că ar fi bine ca autorităţile locale să pună la dispoziţia firmei Continental un teren pentru a se muta în afara oraşului, subliind că dezvoltarea industriei Timişoarei nu trebuie să se facă în detrimental confortului cetăţenilor.

„Am un program, este structurat pe nouă pagini şi axat pe cinci domenii foarte importante. Un primar trebuie să respecte Constituţia şi ea ne dă nouă drepturi. Campania mea se bazează pe cinci dintre ele. În capitolul II găsim fiecare din aceste drepturi pe care eu le am şi pe pliantul meu, dreptul la educaţie, dreptul la adminstraţie transparentă, dreptul la asistenţă socială, dreptul la sănătate şi mediu curat şi dreptul la cultură şi turism”, a declarat Dugulescu.


Practic, candidatul PMP a subliniat că primăria trebuie să investească în dotarea şcolilor şi a atenţionat că multe din unităţile în care micuţii se pregătesc pentru viitor nu există avize ISU. Despre aspectul oraşului, Dugulescu a spus că „Timişoara arată mai ceva ca Istanbul”, din cauză că nu are un plan urbanistic coerent. Invitatul a menţionat şi că după alegeri va lăsa la o parte orgoliile politice şi va face alianţă pentru proiectele care sunt spre binele Timişoarei şi că dacă va câştiga fotoliul lui Nicolae Robu nu va avea o atitudine de primar care se plimbă în Mercedes. Legat de domeniul sănătăţii invitatul a declarat că „avem spitale infecte. Sunt măsuri în două direcţii, una care priveşte oamenii şi sănătatea lor şi sunt în programul meu câteva programe de prevenţie pentru că prevenţia este cel mai bun tratament. (…) Cât privesc spitalele, clădirile este nevoie ca unele să fie date jos, nu se poate face nimic pentru că şi dacă s-ar băga bani pereţii sunt aşa de infectaţi…. Unele trebuie date jos, altele se pot moderniza şi foarte important este că cu toţii ajungem mai devreme sau mai târziu într-un salon de spital, iar oamenii trebuie să vadă că banii lor se regăsesc într-un minim confort”, a mai adăugat candidatul PMP. La finalul emisiunii Dugulescu a promis că dacă va ajunge primar, funcţiile din subordinea sa vor fi acordate pe competenţă şi nu pe apartenenţă politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.