Peste 1.200 de pacienți s-au îmbolnăvit în spitale din Timiș din cauza...

Peste 1.200 de pacienți s-au îmbolnăvit în spitale din Timiș din cauza infecțiilor nosocomiale, anul trecut. Unde sunt cele mai mari probleme

1
DISTRIBUIȚI

operatie

A crescut numărul infecțiilor nosocomiale din spitalele din județul Timiș. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș anunță că, în 2015, au fost raportate cu aproape 300 de infecții intraspitalicești mai multe față de anul 2014.

Spitalul Județean Timișoara a raportat cele mai multe infecții

Astfel, statisticile arată că 1.202 pacienți s-au îmbolnăvit în spitalele din județul Timiș în 2015, pe când în 2014 au fost raportate 944 de infecții nosocomiale.


„Cele mai multe infecții intraspitalicești au fost raportate la Spitalul Județean Timișoara, fiind și cea mai mare unitate medicală din județul Timiș”, spune Dana Șpac, purtătorul de cuvânt al DSP Timiș.

Vă reamintim că, în această primăvară, a izbucnit un scandal de amploare în sistemul sanitar românesc. Hexi Pharma vindea spitalelor din întreaga țară dezinfectanți diluați chiar și de zece ori.

1 COMENTARIU

  1. Și cine răspunde ? Răspundere zeroooo adică nimeni .
    De ce au luat aceste infecții? Care a fost motivul? De ce nu se motivează și care sunt persoanele vinovate?
    Sa se mai spună câți au decedat . De ce se ascunde acest număr .
    Este dezastru național se fura engro bani din spitale către firmele private furnizoare de servicii și care unfla prețul . Toți bani se duc către firmele private . Studiați dl de presa sa vedeți care sunt furnizorii contractele umflate interese ale mafiei k s o grămadă .
    Felicitări presa este singura instituție care și face treaba

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.