Romanul ”Superstar” se lansează la Timişoara cu un concert inedit. Când va...

Romanul ”Superstar” se lansează la Timişoara cu un concert inedit. Când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI
Ștefan Caraman lansează cartea Superstar la Timişoara
Ștefan Caraman lansează cartea Superstar la Timişoara

Ştefan Caraman îşi lansează cea mai nouă carte la Cafeneaua Verde. Romanul “Superstar” va fi prezentat de către Tudor Creţu şi Melania Raab. Sesiunea de autografe se va încheia cu un concert inedit: Vadim Cruşcov – voce şi Horia Făgărăşanu – pian.

Scriitorul a terminat ASE-ul în 1992 şi s-a angajat la o bancă. Nici nu se gândea în acea vreme la Scris. Rubrica lui Alex Ştefănescu, „Maşina de scris”, într-o revistă, avea să îl lanseze. Instinctul de a trimite unul dintre articolele sale se pare să fi fost Rampa. Şi a plăcut! Acesta este începutul poveştii scriitorului Ştefan Caraman, un scriitor controversat. Deranjează uneori spunând adevărul pe care alţii se străduiesc atât de tare să-l ascundă. Ştefan Caraman este un altfel de scriitor. Poate că va durea să citiţi ce scrie, poate că va fi peste puterea de înţelegere a multora, poate va surprinde neplăcut, poate… v-am trezit interesul!

„Am fost adeseori la Timişoara, aproape întotdeauna ca autor dramatic. Piesele mi se joaca la Naţional, vin la aproape toate festivalurile de profil.


Mi s-a întamplat să ajung în oraşul vostru ca turist, o dată sau de două ori. Însă ca scriitor nu am ajuns aici niciodată. Este prima oara când îmi lansez o carte la Timişoara gratie invitaţiei lansate de Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara. Am emoţii, sunt curios să-mi revăd vechii prieteni şi cititori sau să întâlnesc alţi curioşi dornici să îmi cunoască scrisul sau chiar şi pe mine. Superstar e o carte despre prieteni, despre călătoriile care nu se mai termină, despre vise şi despre minuni. O carte care, iată, şi-a inceput propria calatorie, are propriul vis şi ascunde propriile minuni. Vă invit aşadar să le primiţi”, a declarat Ștefan Caraman pentru PRESSALERT.ro.

Vadim Crușcov este muzicianul jazz din Timișoara care intenționează să devină classic-trend-setterul muzicii jazz, blues și swing în Sud-Estul Europei. “Standardele vocal jazz precum That’s Amore, Fly Me To The Moon, Strangers In The Night, Let There Be Love sunt parcă scrise special pentru Superstar-ul lui Ștefan Caraman – ele vor putea fi auzite vineri, în cadrul lansării de carte, vineri, la Cafeneaua Verde din Piața Libertății”, ne spune Vadim Cruşcov.

Horia Făgărăşanu va asigura acompaniamentul la pian. Muzicolog, profesor doctor al Facultăţii de Muzică din Timişoara, predă armonie, aranjamente corale, aranjamente instrumentale, teorie-solfegii, bas cifrat improvizaţie, profesor de pian în cadrul Modulului de Jazz al facultăţii. “Lansarea şi concertul fac parte din proiectul Studentissimo, proiect iniţiat de către compartimentul cultural-artistic al Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara, dedicat cu studenţilor şi nu numai. Aşteptăm iubitorii de frumos la un eveniment pe placul lor”, ne-a declarat Alina Lelescu, coordonator proiect.

Lansarea cărții lui Ștefan Caraman va avea loc vineri, 17 iunie, în Piaţa Libertăţii, la Cafeneaua Verde, începând cu ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.