Antreprenorii din Timiș pot beneficia de consultanță în cadrul unui birou unic...

Antreprenorii din Timiș pot beneficia de consultanță în cadrul unui birou unic care va fi deschis la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Vești bune pentru antreprenorii din județul Timiș care sunt nevoiți să alerge de la o instituție la alta în cazul în care au nevoie de diferite informații. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță că deschide un birou unic pentru consultanță în data de 23 iunie, ora 12.00, la Centrul Regional de Afaceri al instituției.

Cum va funcționa Biroul Unic

În cadrul biroului unic, firmele interesate vor primi consultanță și informații primare specifice.


Astfel, un reprezentant al fiecărei instituții partenere a biroului unic va fi prezent săptămânal, în fiecare zi de marți, în intervalul orar 09.00 – 12.00, pentru a răspunde întrebărilor antreprenorilor. Parteneriatul regional pentru înființarea „Biroului Unic” s-a născut ca urmare a relațiilor de colaborare pe care CCIA Timiș le are cu instituțiile care și-au exprimat acordul de a se implica în proiect, și anume servicii deconcentrate, organizații intermediare regionale și alte entități.

„Din dorința de a crea un climat de afaceri stabil și coerent, compatibil cu standardele naționale și europene, conducerea CCIA Timiș și-a propus pentru anul acesta să confere o nouă dimensiune parteneriatului cu autoritățile publice regionale și locale. Astfel, în cadrul Acordului de Colaborare încheiat cu Instituţia Prefectului Judeţul Timiş, CCIAT a derulat în perioada ianuarie – iunie a.c. un număr de nouă seminarii de instruire și informare a agenților economici, pe tematici de interes, acțiuni care au reunit peste 1.300 de agenți economici. Având în vedere succesul de care s-au bucurat aceste acțiuni în rândul agenților economici timișeni, calitatea dinamică și interactivă a prezentărilor, acuratețea și rigurozitatea informațiilor transmise, CCIA Timiș împreună cu instituțiile mai sus menționate au convenit înființarea unei structuri menită să contribuie la facilitarea dialogului cu mediul de afaceri local”, transmit reprezentanții CCIA Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.