Un nou nume anunţat pentru ediţia din acest an a festivalului Plai:...

Un nou nume anunţat pentru ediţia din acest an a festivalului Plai: Sir Bob Geldof VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Bob Geldof va susţine un concert extraordinar în cadrul festivalului Plai
Bob Geldof va susţine un concert extraordinar în cadrul festivalului Plai

Organizatorii celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Plai, care va avea loc în perioada 9 – 11 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean, au anunţat un nou nume care va fi prezent în cadrul evenimentului, acesta fiind nimeni altul decât Bob Geldof.

Bob Geldof este un artist desăvârşit, având în spate peste 40 de ani de muzică. La sfârşitul anilor 70 a fost solist al formaţiei rock irlandeze The Boomtown Rats, compoziţiile sale urcând rapid în topuri. A reuşit să reunească Pink Floyd şi The Who pentru concertele caritabile din seria Live 8 (2005), susţinute în ţări din Africa, Europa şi America de Nord. Dincolo de muzicaă artistul este puternic implicat în activismul civic şi social. A înfiinţat Band Aid, un supergrup de muzicieni irlandezi şi englezi, cu scopul de a strânge fonduri pentru ţările din Africa.


Cu această trupă a lansat, în 1984, piesa “Do they know it is Christmas?” (al cărei coautor este) , pentru a strânge fonduri care să ajute la eradicarea foametei din Etiopia. Geldof a fost nominalizat pentru premiul Nobel pentru Pace şi înnobilat de Regina Elisabeta a II-a. Împărtăşim ideile lui Sir Bob şi ne bucurăm să îl avem pe scena de la PLAI în seara de sâmbătă, 10 septembrie. Este un exemplu pentru puterea activismului civic prin muzică, creând evenimente care aduc împreună oamenii care vor să înceapă schimbarea spre mai bine în societate. Sir Bob s-a implicat în diverse acţiuni caritabile, a iniţiat concerte şi alte evenimente pentru a strânge fonduri şi a atrage atenţia asupra unor probleme sociale“, spun organizatorii festivalului.

La ediţia din acest an vor mai fi prezenţi Marinah – membră a trupei experimentale Ojos de Brujo, alături de Chicuelo – unul dintre cei mai renumiți chitarişti de flamenco ai lumii, în data de 10 septembrie şi trupa Milky Chance.

Abonamentele la preţ special de pre-sale costă 75 de lei pentru cele trei zile de festival și se pot achiziţiona până în 30 iunie. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim şi în reţeaua de distribuţie formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi la librăriile Cărtureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.