200 de liceeni de clasa a XI-a din întreaga țară vin la...

200 de liceeni de clasa a XI-a din întreaga țară vin la Timișoara pentru a experimenta viața de student. Care este scopul acțiunii

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

200 de elevi de clasa a XI-a din întreaga țară sunt așteptați, mâine, la Timișoara pentru a experimenta viața de student. Acțiunea are loc în cadrul unei noi ediții a evenimentului „West Summer University”, organizat de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara.

Astfel, timp de două săptămâni, în perioada 27 iulie – 10 august, liceenii participanți sunt așteptați să petreacă cea mai tare vară, în capitala Banatului.


Proiectul ajuns la cea de-a VI-a ediție a fost creat cu scopul de a-i ajuta pe elevii dezorientați cu privire la facultățile între care au de ales pentru a-și continua studiile. Prin urmare, în cadrul „West Summer University”, elevii vor experimenta viața de student în facultatea pe care doresc s-o urmeze, având oportunitatea să testeze cursurile mai multor facultăți din universitate, pentru ca în final să facă cea mai bună alegere.

Elevii vor participa și la seminarii și laboratoare reprezentative pentru anul I de studiu, susținute de profesori și doctoranzi. „West Summer University îşi propune promovarea învăţământului superior şi prevenirea abandonului şcolar la nivelul elevilor de liceu”, transmit organizatorii. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.