Consilierul local PSD Alfred Simonis cere demisia sau demiterea șefului de la...

Consilierul local PSD Alfred Simonis cere demisia sau demiterea șefului de la Horticultură după scandalul „de la mă-ta”

1
DISTRIBUIȚI

andrei dragila

Scandalul izbucnit acum câteva zile de la filmare postată pe Facebook în care directorul Horticultura, Andrei Drăgilă, ameninţa un tânăr cu bătaia pentru că îi ceruse explicaţii cu privire la faptul că se afla la volanul unui BMW X5 pe o stradă pietonală continuă. Dacă până acum doar societatea civilă a reacţionat în vreme ce consilierii locali şi primarul Nicolae Robu au rămas impasibili, acum, alesul local PSD Timiş, Alfred Simonis cere demisia lui Drăgilă sau demiterea acestuia, după caz.

“Cazul Drăgilă: demisia sau demiterea? Zilele trecute, un filmuleț în care directorul Horticultura, Andrei Drăgilă, jignea un timișorean a devenit viral pe rețelele de socializare.


Pe lângă penibilul situației, în care un director al unei societăți ce aparține Primăriei Timișoara își permite să aibă o asemenea abordare, mă așteptam ca primarul Nicolae Robu să aibă o reacție rapidă, dar n-a fost să fie. Astăzi, s-a eschivat cu nonșalanță în fața presei și a lăsat-o în coadă de pește. Andrei Drăgilă este, fără doar și poate, un profesionist în ceea ce face, dar asta nu îi scuză comportamentul, iar în aceste condiții se impune una dintre următoarele variante: demisia de onoare sau demiterea. În zilele următoare, vom încerca convocarea de urgență a Adunării Generale a Acționarilor pentru clarificarea acestui subiect. Cred că directorul unei respectabile societați timișorene are obligația de a avea un comportament public cel putin decent”, a scris Simonis pe Facebook.

Trebuie spus că rareori ieşirile directorilor societăţilor din subordinea CL Timişoara au fost taxate. Acum câţiva ani, de exemplu, fostul director al Colterm, Petrică Pampu, a folosit maşina şi şoferul de seriviciu pentru o deplasare la Bucureşti, susţinea el în interes de serviciu, dar nu a fost sancţionat în niciun fel. Întrebat despre cazul directorului recalcitrant, Nicolae Robu a declarat că Horticultura nu este în subordinea sa şi că în calitate de reprezentant al primăriei şi beneficiar al serviciilor companiei deţinute de CL Timişoara este mulţumit de munca lui Drăgilă.

1 COMENTARIU

  1. Aflu, cu interes, că her Simonis e sponsorizat de firmele Rogera si Drufec Cons CF ! Dar stiu că cele două firme sunt liberale iar Her Simonis ar fi PSD-ist ! Banu e ochiul dracului, parcă așa zice, un înțelept, proverb popular !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.