CALVARUL continuă pentru ACS Poli, Comisia de Disciplină a FRF a amânat...

CALVARUL continuă pentru ACS Poli, Comisia de Disciplină a FRF a amânat cazul Rapidului. Ce jucători vor semna cu timișorenii NUMAI pentru Liga I

0
DISTRIBUIȚI
acs poli ofk (15)
ACS Poli încă așteaptă să-și afle eșalonul în care va juca

ACS Poli aștepta azi reacția FRF după ce LPF-ul nu a fost în stare să soluționeze cazul Rapidului, echipă promovată în Liga I, dar în faliment. Timișorenii nu știu însă nici după ziua de azi eșalonul în care vor evolua în noul sezon, căci Comisia de Disciplină a dispus amânarea judecății pentru ziua de miercuri.

După ce LPF și-a încălcat practic propriul cuvânt, oficialii Ligii susținând că dacă instanța va amâna cazul Rapidului atunci ACS Poli îi va lua locul, s-a ajuns la un haos prelungit la absurd. Campionatul Ligii I începând în weekend fără o echipă. Pasarea responsabilității la FRF nu are deocamdată efecte. Cazul Rapidului fiind amânat de Comsia de Discplină în urma unei ședințe prelungite care a avut loc la amiază.


”Știam că se va amâna… Nu cred că e de competența comisiei acest caz …nu știu de ce s-a amânat. Va fi un comunicat și vom afla. Poziția mea și a clubului Poli Timișoara e că era de competența Ligii. Acum vom aștepta. Nu ne-am făcut nici programul pentru că nu știm unde vom juca”, a declarat Ioan Miculaș, președintele lui ACS Poli, pentru PRESSALERT.ro.

Circ se anunță și în continuare, deoarece dacă Comisia de Disciplină a FRF va oferi o decizie miercuri, aceasta oricum nu va putea fi definitivă. Comisia de Recurs şi Tribunalul de Arbitraj Sportiv sunt următoarele căi de atac pentru cei nemulțumiți, informează prosport.ro. De altfel, înainte de ședință Nicolae Robu a avut o nouă ieșire tipică pe Facebook sub titlul: ”OPRIȚI-VĂ DIN ILEGALITĂȚI, DOMNILOR ”SALVATORI” AI RAPIDULUI! NU MAI INTOXICAȚI LUMEA VORBIND DE SIMBOLUL RAPID!”. Primarul Timișoarei amenințase înainte și cu o plângere la DNA.

Patru nume în stand by doar pentru elită

ACS Poli nu mai are joc amical programat în această perioadă și are numai de pierdut de pe urma așteptării. Timișorenii au mai testat jucători și au patru nume în pregătire care însă vor semna doar dacă clubul va fi primit în Liga I. E vorba de Alin Cârstocea (ex-Viitorul), Iulian Roșu (Astra), Cristian Scutaru și Bogdan Străuț. În ultimul joc, 2-2 cu Național Sebiș, Ionuț Popa îl mai testase și pe Tofan (Sporting Pitești).

Între timp, conform lui Ioan Miculaș, datoriile curente ale clubului au ajuns la circa 1.600.000 euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.