FC Ripensia Timișoara ÎNTINEREȘTE după intrarea în C. Vezi ce juniori se...

FC Ripensia Timișoara ÎNTINEREȘTE după intrarea în C. Vezi ce juniori se vor prezenta la reunire și primele date ale roș-galbenilor pentru noul sezon

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia Timișoara, la un joc distanță de îndeplinirea obiectivului
Ripensia Timișoara se pregătește de Liga a III-a

FC Ripensia Timișoara se va reuni luni, la trei săptămâni de la victoria din barajul de promovare. Odată cu accederea în Liga a III-a roș-galbenii se concentrează pe una dintre cerințele nivelului, obligativitatea de a avea trei juniori în teren. Tehnicianul Remus Steop urmează să aleagă între tineri care provin în principal de la ACS Poli și LPS Banatul și care se vor prezenta în zilele următoare la antrenamentele din Ciarda Roșie.

Roș-galbenii s-au reunit mai târziu pentru că au și încheiat sezonul abia pe 25 iunie după dubla victorie cu Hercules Lupeni. Timișorenii încep treptat să pregătească sezonul de Divizia C. ”Ripi” va avea astfel și o serie de noutăți la reunirea de luni, în principal tineri din zonă pentru completarea locurilor U19.

”O să fie câteva nume noi, în mare parte juniori. Majoritatea celor pe care îi vom testa provin de la ACS Poli și LPS Banatul.


Eu mi-aș dori să reținem cât mai mulți tineri, pe lângă faptul că suntem obligați să avem juniori în teren, dar sunt și adeptul unui lot mai numeros la acest nivel. Mai sunt și alți jucători pe care îi vom vedea. Vor fi și plecări. În funcție și de ce va fi vom renunța probabil la trei-patru jucători”, a declarat Remus Steop, antrenorul principal al Ripensiei, pentru PRESSALERT.ro.

Printre jucătorii care urmează să fie văzuți în la Arena ”Ciarda Roșie” se numără Eduard Codrean, Narcis Popan, Popa, Cristian Pădurariu și Pop, de la ACS Poli, precum și Denis Gruneanțu, Paul Nicola și Drăghici, de la LPS Banatul, dar și portarul Robert Miklos de la Dumbrăvița, care în ediția trecută a avut 14 apariții la Becicherecu Mic în C. Cu toții sunt ”U19”, capitol care mai poate fi completat de Ripensia cu tineri de la Primavera. Din lotul echipei ”mari” doar fundașul stânga Andrei Popescu se încadra aici. Roș-galbenii sunt obligați de asemenea să aibă grupe de juniori în C, lucrându-se și în acest sens iar meciurile seniorilor se vor juca mai mult ca sigur tot în ”Ciarda Roșie”, fiind nevoie de doar 200 de locuri pe scaune la acest nivel.

La FC Ripensia nu s-a discutat încă de obiectiv, dar nu e exclus ca acesta să fie promovarea din primul an. ”Eu personal mi-aș dori să câștig fiecare meci, încă nu am avut o discuție cu conducerea legat de obiectivul în noul sezon”, a precizat Steop.

Cantonamentul echipei va fi pe plan local, probabil între datele de 27 iulie și 6 august. Săptămâna viitoare, sâmbătă, 23 iulie, ”Ripi” are programat un test mai ușor pe terenul celor de la Unirea Tomnatic (L5). Următoarele amicale sunt stabilite pentru 30 iulie și 6 august. Printre adversarii roș-galbenilor se vor număra Național Sebiș, Millenium Giarmata și CSM Școlar Reșița, viitoare colege de eșalon. Se va mai juca cu grupări din Liga a IV-a Timiș iar cu grupări de Liga a II-a doar în cazul unei amânari a datei de start. În mod normal eșalonul terț va începe la finele lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.