„Flagrant” pe Facebook: vicepreşedintele CJT Traian Stancu şi-a parcat maşina de serviciu...

„Flagrant” pe Facebook: vicepreşedintele CJT Traian Stancu şi-a parcat maşina de serviciu pe trotuar

0
DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele CJT, Traian Stancu, a parcat pe trotuar

Mandatul de vicepreşedinte al CJ Timiş începe cu o gafă pentru reprezentantul ALDE Timiş, Traian Stancu. Ieri, maşina acestuia a fost fotografiată fiind parcată pe trotuar, în vecinătatea imobilului în care locuieşte, imaginile fiind postate pe Facebook.

Amintim că Stancu a ajuns vicepreşedinte al CJ Timiş ca urmare a perfectării alianţei dintre PSD, ALDE şi PMP, alianţă care a dat următoarea conducere a CJ Timiş: Sorin Grindeanu de la PSD preşedinte şi Roxana Iliescu de la PMP şi Traian Stancu de la ALDE, vicepreşedinţi.


În calitate de vicepreședinte al CJ Timiș, Stancu a identificat o soluție pentru dublarea numărului de oameni care pot interveni la inundații.

„Mi-aş dori foarte mult ca şefii de sector de la Apele Române să fie dublaţi de cetăţeni din comunele respective. Aceşti cetăţeni mi-aş dori să aibă un curs de pregătire la Apele Române, pregătire teoretică şi practică. Poate să fie în sistemul de voluntariat. Spun acest lucru nu ca să arăt că e o defecţiune în sistem, ci pentru că dacă inundaţiile sunt pe o suprafaţă mare şi pe perioadă de timp care depăşeşte 48 de ore, Apele Române cred eu că nu mai fac faţă ca personal. Pentru că în primă fază, când apare pericolul, ei se duc acolo, dar după 24 de ore ei trebuie înlocuiţi, rotiţi şi dacă durează mai mult de 24 de ore pericolul de inundaţii, oamenii aceia cad. Am văzut oameni acolo care după 24 de ore arătau de parcă au consumat alcool”, a declarat acesta.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.