Formaţia Gorun reprezintă Timişoara la festivalul Rock pe 2 Roţi din Lugoj....

Formaţia Gorun reprezintă Timişoara la festivalul Rock pe 2 Roţi din Lugoj. Vezi ce alte trupe participă la eveniment

0
DISTRIBUIȚI
Trupa Gorun reprezintă Timişoara la cea de-a 5-a ediţie a festivalului Rock pe 2 Roţi din Lugoj
Trupa Gorun reprezintă Timişoara la cea de-a 5-a ediţie a festivalului Rock pe 2 Roţi din Lugoj

Formaţia timişoreană Gorun va susţine un concert extraordinar în cadrul celei de-a 5-a ediţii s festivalului Rock pe 2 Roţi, care se desfăşoară în perioada 8 – 9 iulie, la Lugoj, la baza sportivă a fostului Liceu Agricol, situată pe Calea Timișoarei, la kilometrul 3. Participanții sunt asteptați începând cu vineri, 8 iulie şi vor avea parte de un program atractiv cu multe surprize, locuri de campare decente  și bineînțeles multă bere rece.

Alături de Gorun, la faţa locului vor mai susţine recitaluri Geko (Cluj-Napoca), Galadriel (Slovacia),  Hungry For Heaven-tribute Ronnie James Dio (Cluj-Napoca), Sevy (Bulgaria), Bronx (Tg.


Mureş), Times of Need (Cluj-Napoca), Mist (Lugoj), Luna Amară (Cluj-Napoca), Iron Maidnem (Ungaria) şi Rampart (Bulgaria). Sâmbăta, 9 iulie, în jurul orei 11 va avea loc parada vehiculelor pe 2 roți împreună cu Lugojul Pedalează. După paradă, participanții sunt invitați la o tură de relaxare pe 2 roți în împrejurimile Lugojului, iar după-masă la concursuri tematice cu premii consistente. Atmosfera va deveni explozivă şi la propriu şi la figurat prin cei de la Pyraessence Fireshow, care între concerte îi vor încânta pe cei prezenţi cu un spectacol pirotehnic.

Printre concursuri, surprize şi bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj, vor face spectacol prin demonstraţii de tir cu arcul. Ziua se va încheia cu concerte și cu extragerea câștigătorului marelui premiu – o motocicletă de 750cmc oferită la tombolă de către organizatori. Formaţia Gorun a luat naștere ca o idee a solistului Marcel Gug, la sfârșitul anului 2012, iar după diferite încercări în ceea ce privește proiectul muzical, formaţia a ajuns la formula Marcel Gug – solist, Gabi Bot – tobe, Zoli Papp – chitară, Alexandru Matasa – chitară, David Craioveanu – bass, care se menține din anul 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.