Implant Pentru Refuz, Negură Bunget şi Dara Project reprezintă Timişoara la prestigiosul...

Implant Pentru Refuz, Negură Bunget şi Dara Project reprezintă Timişoara la prestigiosul festival EXIT. Vezi când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI
Trei formaţii timişorene vor susţine recitaluri în cadrul celebrului festival EXIT de la Novi Sad
Trei formaţii timişorene vor susţine recitaluri în cadrul celebrului festival EXIT de la Novi Sad

Trei formaţii timişorene vor susţine recitaluri, la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul celebrului festival EXIT, care se desfăşoară la Novi Sad, acestea fiind Implant Pentru Refuz, Negură Bunget şi Dara Project.

Timişorenii de la Dara Project vor susţine un recital în cadrul scenei Future Shock în data de 9 iulie, urmând ca pe aceaşi scenă să cânte şi o altă formaţie din ţara noastră, RoadKillSoda (Bucureşti), în data de 8 iulie.


În aceeaşi dată, timişorenii de la Implant Pentru Refuz au fost invitaţi să susţină un concert pe scena Explosive, unde în data de 10 iulie vor fi prezenţi şi cei de la Negură Bunget.

Festivalul EXIT va avea loc,  în perioada 7-10 iulie, la Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, după care EXIT Adventure se mută la Marea Adriatică, pentru a treia ediție Sea Dance Festival, între 14 și 16 iulie. Trupele confirmate pentru cele două festivaluri organizate de către EXIT (cei care au adus în Timişoara două ediţii de Revolution Festival) sunt Skrillex, The Prodigy, Bastille, David Guetta, Ellie Goulding, George Clinton, Wiz Khalifa, Hurts, The Vaccines, Dimitri Vegas & Like Mike, Gramatik, Jeff Mills, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Stereo MCs, Tinariwen, Black Coffe, Banco De Gaia, Goldie, Shy FX, Nicky Romero, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, DJ Hype, Andy C şi mulţi alţii.

Pentru cei care nu şi-au cumpărat până acum bilete şi abonamente la EXIT, acestea sunt disponibile doar la intrarea la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.