Pesedistul Simonis redevine lider de grup în CL Timișoara: ”Nu plănuiesc să...

Pesedistul Simonis redevine lider de grup în CL Timișoara: ”Nu plănuiesc să rămân un Gică contra”

0
DISTRIBUIȚI

alfred simonis (1)

PSD Timiş şi-a ales liderul de grup în Consiliul Local Timişoara. Alfred Simonis, aflat la al doilea mandat de consilier local a primit, din nou, încrederea colegilor săi pentru a le coordona activitatea. Simonis a mai fos lider de grup şi în anul 2015, atunci când la conducerea organizaţiei Timişoara a fost ales Sebastian Răducanu. Atât Răducanu cât şi Simonis a demisionat din posturile deţinute, la începutul acestui an, după ce Traian Stoia, la acea dată viceprimar PSD, a votat bugetul Timişoarei, în ciuda boicotului grupului PSD care a fost nemulţumit că amendamentele partidului nu au fost susţinute de echipa primarului Nicolae Robu.


De la debutul anului şi până la organizarea alegerilor locale, grupul PSD a fost condus de Dan Idolu, consilier local şi director al Aeroportului Internaţional Timişoara.

Simonis a declarat pentru PRESSALERT.ro că „le mulţumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. În ceea ce priveşte planurile mele de lider de grup, mă voi concentra pe elaborarea de proiecte care să vină în sprijinul cetăţenilor din Timişoara. Grupul PSD va amenda în continuare derapajele primarului Nicolae Robu, care cel puţin în mandatul trecut au fost extrem de multe. Nu plănuiesc să rămân un Gică contra, dar voi rămâne un consilier vigilent. Vă pot asigura că grupul PSD va vota, la fel ca şi până acum, toate proiectele care sunt în folosul cetăţenilor, cu condiţia ca acestea să respecte prevederile legale”.
Urmare a alegerilor din 5 iunie, PSD are nu mai puţin de nouă consilieri în CL Timişoara. Alianţa formată din PSD, ALDE şi PMP la nivel judeţean a fost păstrată şi în CL Timişoara, acolo unde 13 din cei 27 de consilieri se află în opoziţie. Practic, majoritatea din CL Timişoara a fost formată de PNL cu 12 consilieri şi UDMR cu 2 consilieri, din care unul, Imre Farkas, a primit funcţia de viceprimar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.