Concert de blues verde-n faţă: Straight From The Bottle într-un recital deosebit...

Concert de blues verde-n faţă: Straight From The Bottle într-un recital deosebit la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Straight From The Bottle va susţine un concert extraordinar la Timişoara
Straight From The Bottle va susţine un concert extraordinar la Timişoara

Amatorii de blues din Timişoara vor avea parte de un concert deosebit, susţinut de către supergrupul Straight From The Bottle, care va avea loc la Vineri 15.


Straight From The Bottle este o trupă ce oferă o interpretare foarte intensă, directă, simplă, personala şi verde-n faţă a muzicii blues, fără ocolişuri, fără compromisuri, exact ca senzaţia oferită de o bere rece sorbită direct din sticlă într-o după-amiază toridă de vară. Trupa este alcătuită din Bogdan Mezofi – voce (Grimus), Andrei Gheo – bass (Fluturi pe Asfalt), Gabor Bajusz – tobe (Funkorporation) şi Bogdan Cristea – chitară (Aldo Blaga&Tzika Sax Orchestra). Bogdan Mezofi, solistul trupei Grimus a pus bazele acestei formaţii la Bistriţa, înainte de a ajunge la Facultate în Cluj, unde mai apoi a luat naştere Grimus.

Acum patru ani a reluat și proiectul trupei de blues, Straight From The Bottle, o trupă de suflet, unde cei patru membri componenți se adună pentru a face cu totul altceva față de proiectele lor principale. „E ca un fel de schimbare de peisaj, e un lucru pe care l-aș recomanda oricărui vocal, pentru că îți lărgește orizonturile, îți variază cumva modul de exprimare a vocii. E bine să experimentezi, să vezi și ce e în afara stilului tău, să dobândești cunoștințe mai vaste.”, spune Bogdan Mezofi. Concertul va avea loc vineri cinci august de la ora 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.