DESPĂRȚIRE Un jucător important din ultimele sezoane a părăsit-o pe ACS Poli....

DESPĂRȚIRE Un jucător important din ultimele sezoane a părăsit-o pe ACS Poli. UPDATE Vezi cu ce echipă din Liga I a semnat

3
DISTRIBUIȚI
acs poli cfr (12)
Robert Elek, contra lui CFR, ultimul său joc în tricoul lui ACS Poli Timișoara. Foto: Adrian Pîclișan

Deși săptămâna trecută se părea că va rămâne până la urmă la ACS Poli Timișoara, Robert Elek și-a reziliat azi contractul. Criticat aspru și trimis o scurtă perioadă de timp la echipa a doua, atacantul va semna curând cu o altă formație din Liga I.

Robert Elek (28 de ani) nu a început rău noul sezon la ACS Poli, marcând un gol și având două ”assist-uri” în primele runde, jocuri în care însă echipa sa a pierdut.


După 0-5 cu Botoșani Elek a fost trimis la echipa a doua, dar a revenit în duelul cu CFR Cluj (1-1). ”A fost și dorința lui să plece, s-a schimbat, e jucătorul nostru și își duce contractul până la sfârșit. A fost tot dorința lui să rămână, noi am respectat-o”, spunea Ioan Miculaș, managerul sportiv al timișorenilor înaintea duelului cu ardelenii.

Totuși, astăzi situația atacantului s-a modificat decisiv. Elek și-a reziliat pe cale amiabilă contractul, conform dolce-sport.ro. Informația ne-a fost confirmată de oficiali ai clubului ACS Poli Timișoara. Printre destinațiile posibile ale jucătorului se numără Concordia Chiajna și CSMS Iași, tot din Liga I. De asemenea, bănățenii sunt obligați să caute un nou vârf.

Robert Elek a marcat în sezonul trecut patru goluri în 33 de meciuri pentru ACS Poli. Tot atâtea câte a reușit și în sezonul promovării, 2014-15, dar în zece meciuri după sosirea de la Tărlungeni.

Azi, ACS Poli a efectuat primul transfer al unui străin în noul sezon de Liga I, a sosit fundașul stânga Leopold Novak.

UPDATE A doua zi Robert Elek a și ajuns la un acord cu noua sa echipă. Atacantul s-a alăturat lui FC Botoșani, conform dolce-sport.ro, tocmai gruparea care a învins-o pe ACS Poli cu un scor umilitor (5-0), meci după care s-au luat măsuri dure împotriva lui Elek, Neagu și Doman, trimiși la echipa secundă.

3 COMENTARII

  1. interesant… tocmai botosani il ia. care botosani bate pe poli cu 5-0. sa fie vreo intelegere la mijloc. vreun non combat. cine poate stii. un lucru e sigur, fotbalul romanesc e o mizerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.