Încă un meci complicat pentru ASU Politehnica în Liga a II-a. Brîndescu:...

Încă un meci complicat pentru ASU Politehnica în Liga a II-a. Brîndescu: ”Se îngroașă gluma”. Ce speranțe au alb-violeții de la duelul cu FC Brașov

0
DISTRIBUIȚI
asu poli - metalul resita (9)
Cătălin Bădăuță speră ca el și colegii săi să arate altă față sâmbătă

ASU Politehnica a rămas cu doar patru puncte în B după ”excursia” de la Mioveni. Pentru elevii lui Sorin Brîndescu urmează un nou meci foarte dificil pe teren propriu, de această dată în compania celor de la FC Brașov, grupare aflată pe loc promovabil direct după șase runde.

Nou promovata timișoreană a dezamăgit în ultima deplasare și a acumulat patru înfrângeri îngrijorătoare din șase jocuri disputate în B. De partea cealaltă, Brașovul vine pe cai mari la Timișoara după ce a învins-o pe UTA în prelungiri cu 3-2. Gruparea antrenată de Cornel Țălnar ocupă locul 2 în seria unică a Ligii a II-a. ”E un meci dificil, cu o echipă bună, cu jucători experimentați, care au evoluat la nivelul Ligii I. O echipă omogenă, deși au început târziu pregătirea. Noi încercăm să-i contracarăm, mizăm pe faptul că suntem mai bine pregătiți și ar trebui să arătăm asta și în teren… Atmosfera e destul de supărătoare, sperăm să o corectăm și să facem și puncte, că se îngroașă gluma. Suntem destul de departe de îndeplinirea obiectivului. Deși au fost meciuri în care puteam face puncte. Mi-aș fi dorit să avem continuitate, să se închege relațiile de joc. Dar va trebui să dăm șanse și altor jucători.


Sper să conștientizeze și ei că nu e suficient să fii în primul 11, trebuie să respecți sarcinile de joc și să joci bine”, a declarat Sorin Brîndescu.

Brașovenii au în componență jucători cu multă experiență în eșaloanele superioare. Ștefan Grigorie și timișeanul Sabrin Sburlea se numără printre ”stegarii” care vor sosi pe ”Dan Păltinișanu”. ”Sperăm ca sâmbătă să-i anihilăm pe cei mai periculoși jucători ai Brașovului, să punem și probleme, noi vrem să câștigăm acest meci. Urmează să vedem dacă și putem”, a adăugat Brîndescu. Tehnicianul timișorenilor are tot lotul apt medical. Laurențiu Telescu a acuzat mici probleme la antrenamente, dar va fi în teren. Întrebat despre alte posibile achiziții, Brîndescu a dat de înțeles că pista Mansour, cât și alte variante nu mai sunt luate în calcul: ”Ăștia suntem, ne ridicăm, ne ștergem de praf și încercăm să mergem înainte”.

Bădăuță: ”Principala problemă e la noi”

Golgheter în C la ASU Poli, Cătălin Bădăuță crede că echipa sa poate avea altă față, dacă se evită căderile aproape inexplicabile din joc în acest start de sezon. ”E un meci greu ca celelalte, nu putem lua în calcul pe Reșița doar. Principala problemă e la noi. E o atmosferă destul de tensionată prin prisma rezultatelor, care nu sunt foarte mulțumitoare. Sperăm ca sâmbătă să ieșim din starea asta. Pentru că înfrângerile aduc înfrângeri… Încercăm să găsim soluțiile, antrenorul încearcă la fiecare antrenament să găsească variante, punctele slabe ale adversarelor. Sper să arătăm totuși că noi contăm, chiar dacă nu va fi un rezultat bun”, a spus Cătălin Bădăuță.

Bădăuță nu e 100% fizic după accidentarea care l-a afectat la începutul campionatului, dar medical nu mai are probleme. Atacantul lui ASU Poli își cunoaște o parte din adversari, inclusiv pe tehnicianul Cornel Țălnar, care l-a antrenat la ”satelitul” lui Dinamo. ”Am câțiva colegi acolo, inclusiv antrenorul Țălnar m-a pregătit, știu că e un tehnician impunător și vor veni la victorie, dar trebuie să ne gândim la ce facem noi, noi trebuie să câștigăm indiferent de adversar”, a conchis ”Bădă”.

Partida ASU Politehnica Timișoara – FC Brașov se dispută sâmbătă, de la ora 16.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în runda a 7-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.